Jak Was widzę ...
Od niedawna mam LAN i znalazłem Wasze Forum.Bywam tu prawie codziennie. Bardzo często uśmiałem się jak norka z Waszych źartów, języka, zaskakujących skojarzeń. Znalazłem odnośniki do ciekawych stron, dowiedziałem się ciekawych rzeczy. Bardzo fajne Forum i ciekawa grupa przyjaciół którzy znają sie tylko na odległość. A teraz do rzeczy :
1/ spora grupa osób okropnie kaleczy polski język, pisząc niechlujnie i robiąc okropne błędy ortograficzne – myślę źe często specjalnie, taki styl.
2/moderatorzy czasami są zbyt srodzy, wyganiając młodych, niedoświadczonych gości podnoszących problem który juź był na Forum. Myślę źe w takim wypadku naleźałoby w dwóch zdaniach naprowadzić człowieka na właściwy trop oraz podać mu linki. Więcej tolerancji dla początkujących !
3/ w regulaminie pisze źe nie mozna podawać linków do kraków, seriali, warezów, ale na Forum prawie kaźda próba rozmowy o nielegalnym oprogramowaniu jest ucinana chociaź nikt linków nie podaje
1/ spora grupa osób okropnie kaleczy polski język, pisząc niechlujnie i robiąc okropne błędy ortograficzne – myślę źe często specjalnie, taki styl.
2/moderatorzy czasami są zbyt srodzy, wyganiając młodych, niedoświadczonych gości podnoszących problem który juź był na Forum. Myślę źe w takim wypadku naleźałoby w dwóch zdaniach naprowadzić człowieka na właściwy trop oraz podać mu linki. Więcej tolerancji dla początkujących !
3/ w regulaminie pisze źe nie mozna podawać linków do kraków, seriali, warezów, ale na Forum prawie kaźda próba rozmowy o nielegalnym oprogramowaniu jest ucinana chociaź nikt linków nie podaje
Odpowiedzi: 18
akceptuje,toleruje itd...jestem za wolnoscia slowa,braniem "slubow" przez gayow,darmowym (refundowanym)dostepem do srodkow antykoncepcyjnych,marijuną itd.–ot, wyrazilem lakonicznie moja opinie..nie jestem katolikiem,jesli cos mi sie nie podoba, to omiajm to, zamiast bojkotowac i protestowac, by to unicestwic :P
latzky – rowniez bez urazy, bo nawet Cie lubie,
ale powinienes wiedziec, ze o gustach sie nie dyskutuje. Jesli nawet wiekszosc z userow tego forum ma te kilkanascie lat, to nie powinno to nikomu przeszkadzac. Tez gdzies musza sie czegos dowiedziec. A jezeli juz (jak zreszta slusznie zauwazyles) dopisuja niepotrzebnie nic nie wnoszace komentarze, to nie wydaje mi sie, ze mozna ich za to pietnowac. Upomniec – owszem, ale do niektorych to dociera a do innych nie.
Jesli nie potrafisz tego faktu zaakceptowac, to trudno. Pomijaj po prostu nic nie wnoszace posty.
ale powinienes wiedziec, ze o gustach sie nie dyskutuje. Jesli nawet wiekszosc z userow tego forum ma te kilkanascie lat, to nie powinno to nikomu przeszkadzac. Tez gdzies musza sie czegos dowiedziec. A jezeli juz (jak zreszta slusznie zauwazyles) dopisuja niepotrzebnie nic nie wnoszace komentarze, to nie wydaje mi sie, ze mozna ich za to pietnowac. Upomniec – owszem, ale do niektorych to dociera a do innych nie.
Jesli nie potrafisz tego faktu zaakceptowac, to trudno. Pomijaj po prostu nic nie wnoszace posty.
a ja po chwilowym zachwycie tym forum uwazam ,ze spadlo na psy..bez urazy dla moderatorow..a zwlaszcza el nino
ogromna ilosc postow nic nie wnoszacych do dyskuji, typu:"ta giera jest rulezz" – co za bełkot," :lol: ","dzieki", i inne lakoniczne teksty,oporcz tego az kluje infantylnoscia z wiekszosci postow..srednia wieku na tym forum oscyluje chyba wokół 16 lat
jesli szukacie fachowej pomocy,to infojama..jesli fajnego klimatu, to zielone forum edonkey/emule..
ogromna ilosc postow nic nie wnoszacych do dyskuji, typu:"ta giera jest rulezz" – co za bełkot," :lol: ","dzieki", i inne lakoniczne teksty,oporcz tego az kluje infantylnoscia z wiekszosci postow..srednia wieku na tym forum oscyluje chyba wokół 16 lat
jesli szukacie fachowej pomocy,to infojama..jesli fajnego klimatu, to zielone forum edonkey/emule..
Jesli to pomaganie tak Ci sie podoba, to w takim razie mam do Ciebie prosbe. Pomoz mi i udziel pozyczki bezzwrotnej – kilka stowek wystarczy na poczatek :P :lol: :lol: .dudek81:fajnie jest pomóc
P.S. Poslesz przekazem, czy podac Ci nr konta ? :wink:
fajnie jest pomóc,
i bardzo często sam tą pomoc otrzymujesz.
i bardzo często sam tą pomoc otrzymujesz.
Fajnie jest tez byc userem na Forum XP. :D :D :D
:–)
Fajnie no slyszec
Fajnie no slyszec
theboss78:Forum XP jest najleprze. :D :D Nie ma takiego drugiego.
Popieram.
Panuje tu niepowtarzalny klimat.
krecik:
Jesli jest to tylko dyskusja to nie powinna być przerywana i z moim zdaniem zgodził się Kuba
http://www.centrumxp.xenium.pl/forum/viewtopic.php?t=6287&postdays=0&postorder=asc&start=50
sorry krecik, zle mnie zrozumialem. w poscie w ktorym sie z toba niby zgadzalem, chodzilo mi o to zebys przestal sie klucic z moderatorem i to wszytsko. Posty z cracxakmi trzeba zamykac bezwzglednie.
Przemysław:Od niedawna mam LAN i znalazłem Wasze Forum.Bywam tu prawie codziennie. Bardzo często uśmiałem się jak norka z Waszych źartów, języka, zaskakujących skojarzeń. Znalazłem odnośniki do ciekawych stron, dowiedziałem się ciekawych rzeczy. Bardzo fajne Forum i ciekawa grupa przyjaciół którzy znają sie tylko na odległość.
To miło, źe tak nas oceniasz. Mam nadzieję, źe aktywnie przyłaczysz się do tworzenia tego forum.
Przemysław:
A teraz do rzeczy :
A skąd u Ciebie takie pesymistyczne nastawienie ? Wierzę, źe większość błędów powstaje przez pośpiech lub po prostu przez niedopatrzenie
Przemysław:
cenna uwaga, postaramy się być bardziej liberalni, jednakźe czesto (chociaź nie zawsze) oprócz zasugerowania skorzystania z opcji "szukaj" podajemy bezpośrednie linki
Przemysław:3/ w regulaminie pisze źe nie mozna podawać linków do kraków, seriali, warezów, ale na Forum prawie kaźda próba rozmowy o nielegalnym oprogramowaniu jest ucinana chociaź nikt linków nie podaje
Czy na prawdę kaźda ? Myślę źe nie. Niejednokrotnie (o ile nie ma linków adresów itp) nie igerujemy w dyskusję uźytkowników, np w tych topikach :
http://www.centrumxp.xenium.pl/forum/viewtopic.php?t=6760&highlight=
http://www.centrumxp.xenium.pl/forum/viewtopic.php?t=6753&highlight=
http://www.centrumxp.xenium.pl/forum/viewtopic.php?t=6772&highlight=
Musisz wziąć teź pod uwagę, źe moderator to teź człowiek i zawsze moźe się pomylić.
Forum XP jest najleprze. :D :D Nie ma takiego drugiego.
dudi:dlugi juz czas obserwuje kilka forow, lubie
ja zasysajac coś z warezu chciałem się coś zapytać koleszki który udostępnił pliki.Ale źeby z nim pogadać trzeba było się zarejestrować na forum.Myśle sobie jestem na "CentrumXp" i tu zostane , a źadne inne mnie nie obchodzi i się nie zajerestrowałem
Wypadało by źebym i ja coś napisał:
No więc witam na forum. I mam nadziej, źe ci u nas się spodoba. :wink: :)
No więc witam na forum. I mam nadziej, źe ci u nas się spodoba. :wink: :)
Bardzo milo to przeczytac i jeszcze lepiej ze opisales co zauwazyles nieprawidlowego na forum. Ja tez przez dlugi juz czas obserwuje kilka forow, lubie czasem poczytac smieszne texty ale i dowiedziec sie wiele od ludzi.
witamy na forum Przemysłam
Ad 1)Aź tak bardzo Ci to przeszkadza? Raczej tego nie zmienisz więc daj sobie spokój
Ad 2)Moderatorzy nie wyganiają, tylko kierują do takiego przycisku "Szukaj" na tym forum
Ad 3)Jeśli ktoś prosi o link do jakichś warezów, to temat jest zamykany (tak wspólnie ustaliliśmy).
Jesli jest to tylko dyskusja to nie powinna być przerywana i z moim zdaniem zgodził się Kuba
http://www.centrumxp.xenium.pl/forum/viewtopic.php?t=6287&postdays=0&postorder=asc&start=50
Jeśli znajdziesz gdzieś zamknięty temat, który nie łamie regulaminu pisz do moderatora, który go zamknął, a jeśli to nie pomoźe to do Kuby.
PS. Cieszę się, źe tak Ci się spodobało na tym forum.
Ad 2)Moderatorzy nie wyganiają, tylko kierują do takiego przycisku "Szukaj" na tym forum
Ad 3)Jeśli ktoś prosi o link do jakichś warezów, to temat jest zamykany (tak wspólnie ustaliliśmy).
Jeśli znajdziesz gdzieś zamknięty temat, który nie łamie regulaminu pisz do moderatora, który go zamknął, a jeśli to nie pomoźe to do Kuby.
PS. Cieszę się, źe tak Ci się spodobało na tym forum.
Przemysław:Od niedawna mam LAN i znalazłem Wasze Forum.Bywam tu prawie codziennie. Bardzo często uśmiałem się jak norka z Waszych źartów, języka, zaskakujących skojarzeń. Znalazłem odnośniki do ciekawych stron, dowiedziałem się ciekawych rzeczy. Bardzo fajne Forum i ciekawa grupa przyjaciół którzy znają sie tylko na odległość.
Jakie miłe słowa. Witamy w naszym gronie :D
spora grupa osób okropnie kaleczy polski język
Niestety do asow tez nie nalezysz ;)
Witamy wiec ;)
Pozdrawiam,