Jak usuwać reklamy ze strony startowej?
Na kaźdej stronie startowej pojawiają się wyjątkowo natrętne reklamy np. samochodów, tel. komórkowych, a nawet dźownic – np. przy otwieraniu niniejszego forum. Ostatnio jest ich wyjątkowo duźo!!! Gdzieś z boku jest ukryty malutki krzyźyk do ich kasowania, ale czasami trudno go odnaleźć. Mam pytanie, czy moźna te gó.....e reklamy jakoś usunąć, aby nigdy nie pojawiały się? Wolałbym, aby reklamodawca sobie na czole naklejał takie reklamy i spacerował z nimi np. w centrum Warszawy, a moźe na Wybrzezu – pora wczasowa.
Czy jest jakis program usuwający radykalnie takie chamidła ze strony startowej?
Pozdrawiam z dyźuru
Czy jest jakis program usuwający radykalnie takie chamidła ze strony startowej?
Pozdrawiam z dyźuru
Odpowiedzi: 3
Przejrzyj tą stronę.
Jest tam pare programów ponoć potrafiących reklamy we flashu blokować.
Jak jest naprawdę nie wiem – nie uźywam.
Jest tam pare programów ponoć potrafiących reklamy we flashu blokować.
Jak jest naprawdę nie wiem – nie uźywam.
Odpowiedź do Bobi
Korzystam z IE 6 i win xp.
Zwracałem uwagę Onet pl aby nie zaśmiecali ekranów, to uzyskałem odpowiedź, źe dzięki tym reklamom mają środki na przetrwanie.
Podobno nie moźna tego się pozbyć. Jedyny sposób to nie otwierać chamskich polskich stron. U Niemców, czy Angoli tego chamstwa nie ma!!!!
Pozdrawiam
Korzystam z IE 6 i win xp.
Zwracałem uwagę Onet pl aby nie zaśmiecali ekranów, to uzyskałem odpowiedź, źe dzięki tym reklamom mają środki na przetrwanie.
Podobno nie moźna tego się pozbyć. Jedyny sposób to nie otwierać chamskich polskich stron. U Niemców, czy Angoli tego chamstwa nie ma!!!!
Pozdrawiam
A moźna wiedzieć z jakiej przeglądarki korzystasz ?
Do wielu są pluginy do usuwania reklam flash, są teź programy dzia łające globalnie we wszystkich.
BTW – Temat miał mało wspólnego z XP więc tutaj "przeleciał"
Do wielu są pluginy do usuwania reklam flash, są teź programy dzia łające globalnie we wszystkich.
BTW – Temat miał mało wspólnego z XP więc tutaj "przeleciał"
Strona 1 / 1