jak usunac
Jak usunac takie glupi maly obrazeczek ktory osobiscie mnie denerowoje
Odpowiedzi: 8
zajrzyj do C:WINNTWeb lub C:WINDOWSWeb i zobacz czy masz tam taki plik jak widzisz ( ustaw widok źeby wszystko pokazywało ,ukryte systemowe itp )
a i zobacz w Katalogu zakładkę Narzędiza > Opcje Folderów > Ogólne > Widok sieci Web > czy masz zaznaczone "Włącz zawartość sieci Web w Folderach" jeśli tak to przełącz na "Uźyj klasycznych klasycznych folderów Windows"
ps. za eksperymenty i ich uboczne skutki nie odpowiadam :D :!: :twisted:
a i zobacz w Katalogu zakładkę Narzędiza > Opcje Folderów > Ogólne > Widok sieci Web > czy masz zaznaczone "Włącz zawartość sieci Web w Folderach" jeśli tak to przełącz na "Uźyj klasycznych klasycznych folderów Windows"
ps. za eksperymenty i ich uboczne skutki nie odpowiadam :D :!: :twisted:
pierwotne pytanie bylo o obrazek ale z jednego problemu/pytania wyszly 2
1. jak usuac obrazek w tle katalogu ?? odp juz jest
2. badziewne czcionki w menu po lewej
odp rowniez juz jest
wszystko za jednym zamachem bez nowego tematu :P
1. jak usuac obrazek w tle katalogu ?? odp juz jest
2. badziewne czcionki w menu po lewej
odp rowniez juz jest
wszystko za jednym zamachem bez nowego tematu :P
To wina thema – brakuje jakies czcionki
Zrób tak, jak napisał Bobi_robert oraz ponadto udaj się (w Moim Komputerze będąc właśnie w tym "poprawionym" folderze) do 'Narzędzia|Opcje folderów...|Widok|W górnej części zakładki kliknij "Zastosuj do wszystkich folderów" i potwierdź zamiar'.
mój komputer(prawoklik)/właściwości/zaawansowane/wydajność–ustawienia/"odptakuj" "Uźyj obrazu tła dla kaźdego typu folderów"
To nie jest dostosowywani folderu do chodzi tu o dysk D a nie o jakiś folderek w nim sie znajdujący ale moźesz w opcjach folderów naciśnąć resetuj wszystkie powinno pomóc
wez wlasciwosci folderu zakladka dostosowanie i w jakiego rodzaju folderu potrzebujesz zmien na jakis inny rodzaj najlepiej na Dokumenty
to pewnie wina theme–a, ale spróbuj pogrzebać w ustawieniach właściwości mojego komputera/zaawansowane/ustawienia wydajności.
Strona 1 / 1