JAk usunąc win32–locksky?
Plik msvcrl.dll jest zarazony tym swinstwem.
Usuwalem go killboxem po uruchomieniu kompa z powrotem sie pojawia. Przeskanowalem dysk spyware doctor i avastem. I dalej łajza siedzi. Poradzcie cos panowie
pozdr
Usuwalem go killboxem po uruchomieniu kompa z powrotem sie pojawia. Przeskanowalem dysk spyware doctor i avastem. I dalej łajza siedzi. Poradzcie cos panowie
pozdr
Odpowiedzi: 5
W FAQ działu Windows XP Bobi opisał jak to naprawić.
PS Co ma wspólnego Word i Menadźer zadań ??
PS Co ma wspólnego Word i Menadźer zadań ??
chcialem teraz wejsc w worda to pisze mi ze "menedzer zadaz zostal wylaczony przez administratora: nie wiem czy to znowu cos innego czy wina tkwi w tym samym
pozdr
pozdr
:wink:Wiewia:No najlepiej wklej loga z programu hijackthis i silent runners info w przyklejonych
Dodatkowo poczytaj to http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/w32looskyae.html i przejdz do zakładki Advanced
Edit:
Co do menadzera info w przyklejonych w dziale Windows XP
przeskanowałem EWIDO sfixoweałem hijackiem, avast wciaaz wykrywa podczas uruchamiania kompa to swinswo:
c/windows/system32/msvcrl.dll
nazwa pasozyta win32:locksky–AE
Kasuje to avastem, a on przy kolejnym uruchomieniu pojawia sie znowu, przy okzaji komp wariuje , co chwila pokazuje okienko do laczenia z internetem. Jak to usunać????
pozdr
c/windows/system32/msvcrl.dll
nazwa pasozyta win32:locksky–AE
Kasuje to avastem, a on przy kolejnym uruchomieniu pojawia sie znowu, przy okzaji komp wariuje , co chwila pokazuje okienko do laczenia z internetem. Jak to usunać????
pozdr
No najlepiej wklej loga z programu hijackthis i silent runners info w przyklejonych
Ale mozesz jeszcze ściągnąć EWIDO Zrób update i przeskanuj
Ale mozesz jeszcze ściągnąć EWIDO Zrób update i przeskanuj
Strona 1 / 1