Jak usunac Uptime Project z WinXP

Prosze o pomoc jak to usunac bo mi sie udalo jak to mialem, ale to otworzylem i nie wiem jak to usunac ponownie.Prosze o pomoc i prosze mi dac jakies wskazowki co trzeba zrobic, aby miec taka tabelke, oczywiscie z moimi danymi kompa, a nie co na obrazku.
Ona jest zamieszczona w tym linku http://img415.imageshack.us/img415/1108/up3pe.png bardzo prosze o pomoc.
Dziekuje :)

Odpowiedzi: 4

a zarejestrowałeś się na uptime–project? jeśli tak, to logujesz się na konto. Potem masz w menu 'uptime images'. Wybierasz obrazek, na dole masz kod – jeden w html'u, drugi w bbcode. Kopiujesz ten drugi i wklejasz w podpis na forum.

GOTOWE.

Pozdrawiam
Truteń
Dodano
01.04.2006 19:08:40
a zarejestrowałeś się na uptime–project? jeśli tak, to logujesz się na konto. Potem masz w menu 'uptime images'. Wybierasz obrazek, na dole masz kod – jeden w html'u, drugi w bbcode. Kopiujesz ten drugi i wklejasz w podpis na forum.

GOTOWE.

Pozdrawiam
Truteń
Dodano
01.04.2006 19:08:40
Fan_Matrix:
Dzieki wam za pomoc :evil: Juz nie trzeba sam usunalem to juz i nie znam angielskiego i mam 12 lat a usnalem Angielski Programn :evil:
Widać po stylu twojego tekstu, ale skoro sobie dales rady to mogłeś usunąć post otwierający a nie... (Angielskiego to trzeba było się do tej pory w szkole uczyć a nie narzekać).
Peter_l
Dodano
01.04.2006 12:26:48
Dzieki wam za pomoc :evil: Juz nie trzeba sam usunalem to juz i nie znam angielskiego i mam 12 lat a usnalem Angielski Programn :evil:
Fan_Matrix
Dodano
01.04.2006 10:22:58
Fan_Matrix
Dodano:
01.04.2006 09:32:26
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1