jak usunąć to dziadostwo?
nie wyświetla mi sie wogóle ikona centrum zabezpieczeń na pasku, o aktualizacjach automatycznych teź cicho– są zaplanowane codziennie na 3:00, wszystko mam włączone i niby wszystko ok. ale mnie to troche martwi
norton i skanery on–line wykryły mi troche dziadostwa na dysku ale nie mogły usunąć– moźe to one popsuły aktualizacje
jak usunąć to dziadostwo? :?:
norton i skanery on–line wykryły mi troche dziadostwa na dysku ale nie mogły usunąć– moźe to one popsuły aktualizacje
jak usunąć to dziadostwo? :?:
Odpowiedzi: 3
jak ok to ok, dzięki, rozwialiście moje obawy:)
Ikona Cetrum Zabezpieczeń nie wyświetla się na pasku zadań . Jej obecność jest uzasadniona dopiero wtedy gdy jedna z opcjii Centrum nie działa np. jeśli system nie jest chroniony przez program antywirusowy. Moźliwe źe do tej pory miałeś taką informację lecz po updacie Nortona wszystko jest ok. Aby mieć pewność źe wszystko działa ok wchodzisz w Panel sterowania>Centr. Zabezp. i wszystkie trzy pozycje mają być na zielono.
tak samo jest z Win Update dopiero po wykryciu nowej aktualizacjii[jeśli masz ustawione auto] pokazuje się ikona w pasku zadań do momętu ściągnięcia aktualizacjii.
Tak więc szystko jest ok.
tak samo jest z Win Update dopiero po wykryciu nowej aktualizacjii[jeśli masz ustawione auto] pokazuje się ikona w pasku zadań do momętu ściągnięcia aktualizacjii.
Tak więc szystko jest ok.
Ja teź nie mam źadnej ikony centrum zabezpieczeń i wszystko jest ok. Nie ma sie czym przejmować mozesz najwyzej zamiescic log do sprawdzenia dla fachowców.
Strona 1 / 1