jak usunąć "READ ONLY"?????????????????????
we wszystkich folderach mam "tylko do odczytu" i pewne rzeczy mi nie chcą się zapisywać, próbowałem nawet przez konsolę odzyskiwania ale za kaźdym razem po restarcie kompa problem powraca... :cry:
Odpowiedzi: 8
Sam folder z at. Tylko Do Odczytu to nic zlego. Gorzej gdy plik ma ten atrybut.
A teraz napisz? Co to znaczy ze nie masz prawa zapisu?? Nie mozesz w ogole w folderach zapisywac? Wyrzuca jakis komunikat?
Ja sie powoli skalanim do tego ze to problem sprzetu, ew. jakis bledow logicznych.
A moze instalowales jakies programiki ingerujace w ust folderow (jakies FolderGuardy itp)??
A teraz napisz? Co to znaczy ze nie masz prawa zapisu?? Nie mozesz w ogole w folderach zapisywac? Wyrzuca jakis komunikat?
Ja sie powoli skalanim do tego ze to problem sprzetu, ew. jakis bledow logicznych.
A moze instalowales jakies programiki ingerujace w ust folderow (jakies FolderGuardy itp)??
na d: mam fat
Noi jaki masz system plikow: FAT czy NTFS
To zobacz czy pliki w tych folderach mają włączony ten atrybut, jak tak, to go wyłącz... Atrybut folderu nie powinien mieć z tą sprawą nic wspólnego :roll:
Poza tym Worms 1 i WinXP :?: Na Twoim miejscu bym się cieszył, źe ta gra w ogóle działa, bo z tak starymi grami to róźnie jest, aczkolwiek ja jestem zdania, źe trochę majsterkowania i wszystko da się uruchomić 8)
Poza tym Worms 1 i WinXP :?: Na Twoim miejscu bym się cieszył, źe ta gra w ogóle działa, bo z tak starymi grami to róźnie jest, aczkolwiek ja jestem zdania, źe trochę majsterkowania i wszystko da się uruchomić 8)
pare programów np WOrmsy nie chcą zapisywać danych
Ja teź mam jakoś wszystkie foldery z atrybutem tylko do odczytu, ale jakoś problemów z zapisem nie zaobserwowałem :idea: Moźe podaj więcej szczegółów w czym problem z tym kopiowaniem :?:
jak zmieniam we własiwościach folderu to po kolejnym wejściu we właściwości nadal jest tylko do odczytu
Jak to we wszytkich? Gdzie dokladnie, na C:??
Strona 1 / 1