Jak usunąc programy w pasku przy zegarze ?! WIN.XP
Witam
Mam taki problem iź jeden z domowników nagminnie chodzi po stronkach erotycznych i ładuje do paska w miejscu gdzie jest zegar programy do łączenia sie z tymi stronami. Mam juź ich chyba ok 10 :lol: i wszystkie ustawiłem tak źeby były wiecznie ukryte. Ale chce to cholerstwo skasowac i nie wiem jak. Probowałem to kasowac ad–warem ale sie nie udało. Aha i czy macie jakis program zebym mogl zablkowac chodzenie po tego typu stronach ?!
prosze o pomoc...!!!!
pozdrawiam
Koniu
koniu@blast.pl
www.butik.pl/koniu
Mam taki problem iź jeden z domowników nagminnie chodzi po stronkach erotycznych i ładuje do paska w miejscu gdzie jest zegar programy do łączenia sie z tymi stronami. Mam juź ich chyba ok 10 :lol: i wszystkie ustawiłem tak źeby były wiecznie ukryte. Ale chce to cholerstwo skasowac i nie wiem jak. Probowałem to kasowac ad–warem ale sie nie udało. Aha i czy macie jakis program zebym mogl zablkowac chodzenie po tego typu stronach ?!
prosze o pomoc...!!!!
pozdrawiam
Koniu
koniu@blast.pl
www.butik.pl/koniu
Odpowiedzi: 4
Do wywal;aniz autostartu tych programików na trayu uzywaj darmowego jv16 power tools. I nie uźywaj SS Antydialer!!!!!!!!!!! to zwykły shit. Nie dośc źe ąłtwy do przejścia, to jeszcze kaszani w systemie po deinstalacji.
Dobrym rozwiazaniem jest tez Klasyfikator Tresci , Panel Sterowania –> Opcje Internetowe –> Zawartosc –> Klasyfikator Tresci –> Włacz,i ustaw to co potrzebujesz,pozatym polecam tez jakis soft typu cyberniania np.Opiekun 1.13,Net Nanny 5,Parents Friend 5.8,Cybersitter 2003,We–Block 2.0 itp.Mozesz tez wyszukac w systemie pliki o nazwie sex albo kojazace sie z ta nazwa i je usunac no i zastosowac sie do tego co ci kolega wyzej napisal.Pozdrawiam.
dzięki wielkie :D
Koniec tym stronom na moim kompie :twisted:
Koniec tym stronom na moim kompie :twisted:
Uruchom msconfig i w zakładce uruchamianie odznacz te dialery, a potem usuń je z dysku.
Do ochrony przed tym tepsa odostępnia program SSAntydialer.
Do ochrony przed tym tepsa odostępnia program SSAntydialer.
Strona 1 / 1