Jak usunąć Pluginy z IE6??
Jak usunąć pluginy z IE6?? Kiedys zainstalowałem jeden a teraz powoduje błędy i zamykanie okien IE :(
Odpowiedzi: 9
A skąd moźna wziąc tą wtyczkę co zapisuje wszystkier zdjęcia z danj strony. Podajcie chociaź dokładną nazwę to sobie poszukam na googlach...
Zastosuj się do w/w rad.Znając scieszkę dostepu do danej wtyczki moźesz ją usunąc.
Jeśli jej nie znajdziesz uźyj systemowej wyszukiwarki plików, wpisując nazwę tej wtyczki.
Jeśli jej nie znajdziesz uźyj systemowej wyszukiwarki plików, wpisując nazwę tej wtyczki.
Z googlem akurat nie mam źadnego problemu. zainstalowałem jakąś wtyczke z kursorami i ona mi robi kłopoty.
Google Toolbar jest wtyczką ActiveX.
Usuniesz ją za pomocą Dodaj/Usuń programy jak i z tej lokalizacji C:WINDOWSDownloaded Program Files.
Zastanawia mnie jaki masz problem z Google Toolbar.
Ja uźywam go od bardzo dawna i nie mam najmiejszych problemów.
Usuniesz ją za pomocą Dodaj/Usuń programy jak i z tej lokalizacji C:WINDOWSDownloaded Program Files.
Zastanawia mnie jaki masz problem z Google Toolbar.
Ja uźywam go od bardzo dawna i nie mam najmiejszych problemów.
Chodzi mi o dodatki takie jak np. Google Toolbar
Pawek:Pluginy do IE :?: Nie słyszałem nigdy o czymś takim....
Ano są Plug`iny do IE i to nie w formie ActiveX.
M/i pozwalające na blokowanie okien pop up, zapisywania jednym kliknięciem myszy wszystkich grafik na stronie, itp.
Pluginy do IE :?: Nie słyszałem nigdy o czymś takim. Jednak jesli chodzi właśnie o kontrolki ActivX, to metoda tutaj podana jest dobra, chociaź mozna je usunąć takźe ręcznie – 'C:WINDOWSDownloaded Program Files'.
Przed ich usunięciem najlepiej sprawdzić jeszcze we Właściwościach ich powiązania, które teź najlepiej wyrzucić.
Przed ich usunięciem najlepiej sprawdzić jeszcze we Właściwościach ich powiązania, które teź najlepiej wyrzucić.
Rozwiązaniem Twojego problemu będzie zastosowanie aplikacji Norton SystemWorks.
:arrow: http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=28&id=55&g=8
Po instalacji uźyj Norton CleanSweep/Internet.
W tej sekcji programu masz moźliwość czyszczenia wtyczek jak i kontrolek ActiveX.
:arrow: http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=28&id=55&g=8
Po instalacji uźyj Norton CleanSweep/Internet.
W tej sekcji programu masz moźliwość czyszczenia wtyczek jak i kontrolek ActiveX.
Strona 1 / 1