jak usunac plik??
posiadam pewien plik na dysku ktory mi przywiesza system ogolne jakis fake.pod win usunac go nie moge w trybie awaryjnym nie moge.pod linuxem tym co mam nie moge bo nie widzi dysku ntfs.
wiec prosze o jakis pomysl.podczas usuwania wyskakuje komunikat ,ze plik jest uzywany.
wiec prosze o jakis pomysl.podczas usuwania wyskakuje komunikat ,ze plik jest uzywany.
Odpowiedzi: 9
polecam program deletedr
W dziale XP przyklejony temat o boot.ini
o dzieki chwilka i go niema.
to teraz jak wywalic konsole bo przy uruchamianiu kompa mam dwa do wyboru.
to teraz jak wywalic konsole bo przy uruchamianiu kompa mam dwa do wyboru.
Uzyj programu o nazwie Unlocker 1.7.3 PL Ja za pomocą niego usunołem pliki kture nie mogłem usunąć z kompa.
Po zainstalowaniu go klikasz na plik ktury niemoźesz usunąć prawym guzikiem myszy,uruchamiasz UNLOCKER(powinin byc tam) i jak wyskoczy ci okienko dajesz na dole po lewej w takim pasku USUŃ i powinien się usunąć z kompa.
Po zainstalowaniu go klikasz na plik ktury niemoźesz usunąć prawym guzikiem myszy,uruchamiasz UNLOCKER(powinin byc tam) i jak wyskoczy ci okienko dajesz na dole po lewej w takim pasku USUŃ i powinien się usunąć z kompa.
aktywowalem to co jest tam napisane.ale mam problem loguje sie do tego wybietam wina i jest tak o
C:\windows\...
na bezposrendio dysk C nie wchodiz to wpisuje po tym windows del c:\folder\plik.x
to pisze brak dostepu
C:\windows\...
na bezposrendio dysk C nie wchodiz to wpisuje po tym windows del c:\folder\plik.x
to pisze brak dostepu
Zanim dostaniesz dostep do folderow innych niz systemroot\ musisz zmiane przeprowadzic w gpedit –> http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?p=240402#240402badam:jak ma wygladac dokladnie polecenie del C;/pliki/plik.x czy del [C:] [pliki] plik.x ??
Tak, załatwi. Niestety system z SP2 nie jest "w dół zgodny" i konsoli bez płyty z SP2 nie uruchomisz.
hmm mam problem proasze wez mi opisz jak to zrobic. bo poczytalem w pomocy i sprobowalem ze wsadzeniem plyty instalacyjnej ale ejst problem bo mam cd z sp1 a na kompie sp2.to czy plyta z sp2 zalatwi sprawe??
i jak ma wygladac dokladnie polecenie del C;/pliki/plik.x czy del [C:] [pliki] plik.x ??
i jak ma wygladac dokladnie polecenie del C;/pliki/plik.x czy del [C:] [pliki] plik.x ??
Usun z konsoli odzyskiwania komendą "del".
Strona 1 / 1