Jak usunąć Nero całkowicie???

Witam!
Od jakiegoś czasu Komp mi sie sam resetuje....kumpel mi powiedział i wyczytałem gdzieś na Necie źe moźe to być wina Nero?! Okey, uninstalowałem....zainstalowałem nowszego + polską nakładeke...działa Okey....po jakiś kilka tygodniach "znowu" resety?!? Kasuje Nero–instaluje ponownie...a tu odrazu po polsku??! Jak skasować Nero całkowiecie z Systemu (XP)??? Żeby nic po nim nie zostało (właściwie po polskiej nakładce, bo z tym mam problem–nie wiem gdzie się to instaluje, katalog z Nero został skasowany!)
Z góry dzięki za odpwiedź!!!
p.s
Nero był kasowany przy pomocy dodaj/usuń!!!

Odpowiedzi: 4

Sprobuj moze tym ftp://ftp6.nero.com/General–CleanTool.zip
wins
Dodano
04.07.2004 20:33:32
Lucky:
P.S. Pierwsze slysze zeby od NERO komp się zawieszal O.o

Jeśli w systemie jest zainstalowany Nero InCD a sam Nero został crack`owany lub klucz został wygenerowany generatorem to moźe dojść do takiej sytułacji.
McScr@by
Dodano
04.07.2004 11:51:57
jesli chcesz całkowicie usunąć NERO to wejdz do regedit i tam wyszukaj nero i saksuj wszystkie wpisy NERO (Musisz uwazac aby nie skasowac jakis waznych wpisów). Polska wersje miales pewnie dlatego ze jak stara odinstalowales to folder w raz ze spolszczeniem zostal a ty pozniej w ten sam folder znowu zainstalowałes. Pozbadz sie nero a pozniej se zainstaluj spowrotem (jakas wersje moze z 6.0 )

P.S. Pierwsze slysze zeby od NERO komp się zawieszal O.o
Lucky
Dodano
03.07.2004 21:08:02
A skad pewnosc ze to wlasnie nero jest przyczyna resetow komputera? Jest tysiace powodow. Nie ma zadnych innych objawow, nie wyskakuja jakies komunikaty, okienka? Co mowi podglad zdarzen?
Ivaho
Dodano
03.07.2004 21:06:11
Deacon_Frost
Dodano:
03.07.2004 20:43:09
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1