Jak usunąć Nero całkowicie???
Witam!
Od jakiegoś czasu Komp mi sie sam resetuje....kumpel mi powiedział i wyczytałem gdzieś na Necie źe moźe to być wina Nero?! Okey, uninstalowałem....zainstalowałem nowszego + polską nakładeke...działa Okey....po jakiś kilka tygodniach "znowu" resety?!? Kasuje Nero–instaluje ponownie...a tu odrazu po polsku??! Jak skasować Nero całkowiecie z Systemu (XP)??? Żeby nic po nim nie zostało (właściwie po polskiej nakładce, bo z tym mam problem–nie wiem gdzie się to instaluje, katalog z Nero został skasowany!)
Z góry dzięki za odpwiedź!!!
p.s
Nero był kasowany przy pomocy dodaj/usuń!!!
Od jakiegoś czasu Komp mi sie sam resetuje....kumpel mi powiedział i wyczytałem gdzieś na Necie źe moźe to być wina Nero?! Okey, uninstalowałem....zainstalowałem nowszego + polską nakładeke...działa Okey....po jakiś kilka tygodniach "znowu" resety?!? Kasuje Nero–instaluje ponownie...a tu odrazu po polsku??! Jak skasować Nero całkowiecie z Systemu (XP)??? Żeby nic po nim nie zostało (właściwie po polskiej nakładce, bo z tym mam problem–nie wiem gdzie się to instaluje, katalog z Nero został skasowany!)
Z góry dzięki za odpwiedź!!!
p.s
Nero był kasowany przy pomocy dodaj/usuń!!!
Odpowiedzi: 4
Sprobuj moze tym ftp://ftp6.nero.com/General–CleanTool.zip
Lucky:P.S. Pierwsze slysze zeby od NERO komp się zawieszal O.o
Jeśli w systemie jest zainstalowany Nero InCD a sam Nero został crack`owany lub klucz został wygenerowany generatorem to moźe dojść do takiej sytułacji.
jesli chcesz całkowicie usunąć NERO to wejdz do regedit i tam wyszukaj nero i saksuj wszystkie wpisy NERO (Musisz uwazac aby nie skasowac jakis waznych wpisów). Polska wersje miales pewnie dlatego ze jak stara odinstalowales to folder w raz ze spolszczeniem zostal a ty pozniej w ten sam folder znowu zainstalowałes. Pozbadz sie nero a pozniej se zainstaluj spowrotem (jakas wersje moze z 6.0 )
P.S. Pierwsze slysze zeby od NERO komp się zawieszal O.o
P.S. Pierwsze slysze zeby od NERO komp się zawieszal O.o
A skad pewnosc ze to wlasnie nero jest przyczyna resetow komputera? Jest tysiace powodow. Nie ma zadnych innych objawow, nie wyskakuja jakies komunikaty, okienka? Co mowi podglad zdarzen?
Strona 1 / 1