jak usunac linki
Jak zaczynam wpisywac adres strony,to pod spodem paska wyswietlaja mi sie inne rozne adresy,a historie mam usunieta i pliki rowniez.Jak to zlikwidowac,bo ja nie mam pojecia
Odpowiedzi: 20
Nie wiedzialem o tym ale na przyszlosc bede pamietal
pozdrawiam i koncze :)
Nie wiedzialem o tym ale na przyszlosc bede pamietal
sądzę, źe temat jest zakończony.
yuchas – bardzo dobrze, źe napisałeś rozwiązanie, ale następnym razem skorzystaj z opcji zmień
Pawek – dalsza Twoja dyskusja w tym temacie jest juź off topic
yuchas – bardzo dobrze, źe napisałeś rozwiązanie, ale następnym razem skorzystaj z opcji zmień
Pawek – dalsza Twoja dyskusja w tym temacie jest juź off topic
Wszystko jasne, zgadzam się z Tobą, ale jeźeli własnie zachodźa jakies zmiany, to od ich wprowadzenia jest opcja zmień w prawym gównym rogu kaźdego Twojego postu.
Wszystko jasne, zgadzam się z Tobą, ale jeźeli własnie zachodźa jakies zmiany, to od ich wprowadzenia jest opcja zmień w prawym gównym rogu kaźdego Twojego postu.
yuchas, nie przeginaj. Bardzo się cieszymy, źe Ci się udało rozwiazac swój problem, ale moźna było to wszystko napisać w jednym poscie, a nie w 3
Dwa poprzednie posty napisalem wczoraj i mialem nadzieje na jakies jeszcze podpowiedzi bo zadna z metod nie przyniosla rozwiazania.Dopiero dzisiaj udalo mi sie to zwalczyc i napisalem czym,w razie gdyby ktos mial podobny problem,nie chcialem zostawic niezalatwionego tematu.A na forum rozwiazujemy nie tylko wlasne problemy,bo wielu takich jak ja czyta inne posty i wiele sie z nich uczy :)
Dwa poprzednie posty napisalem wczoraj i mialem nadzieje na jakies jeszcze podpowiedzi bo zadna z metod nie przyniosla rozwiazania.Dopiero dzisiaj udalo mi sie to zwalczyc i napisalem czym,w razie gdyby ktos mial podobny problem,nie chcialem zostawic niezalatwionego tematu.A na forum rozwiazujemy nie tylko wlasne problemy,bo wielu takich jak ja czyta inne posty i wiele sie z nich uczy :)
yuchas, nie przeginaj. Bardzo się cieszymy, źe Ci się udało rozwiazac swój problem, ale moźna było to wszystko napisać w jednym poscie, a nie w 3 :!: :!:
No w koncu sie uporalem z tym badziewiem,pomogl dopiero program CyberScrub do czyszczenia i zacierania sladow stron ktore odwiedza sie :D
Przeskanowalem kompa programem Spybot bo Ad–ware narazie nie moge sciagnac i znalazlo mi...nawet sporo,chyba z dwadziescia (szpiegow,dialerow i takich tam)Beno tez mial racje z tymi kluczami HKEY,bo znalazlo mi jakies niewlasciwe klucze.Musze jeszcze nad tym popracowac,bo poczatkowego problemu jeszcze nie usunalem ale chyba juz jestem w temacie.
Dzieki wszystkim za podpowiedzi :)
Dzieki wszystkim za podpowiedzi :)
To moze byc to bo korzystam nie raz z kazy.A sa to strony i erotyczne i nie.Sprobuje przeskanowac tym programem,tylko musze go sciagnac.Dodam,ze zadnych dialerow nie mam
to co to za adresy, które się tak same z siebie pojawiają ?
moźe masz jakiś program szpiegujący lub coś w tym stylu ? przeskanuj moźe system programem Ad–Ware i zobacz czy Ci coś pokaźe
moźe masz jakiś program szpiegujący lub coś w tym stylu ? przeskanuj moźe system programem Ad–Ware i zobacz czy Ci coś pokaźe
Usunalem liste autouzupelniania,i niby na pasku jest pusto ale wystarczy wpisac pierwsza litere adresu a pod spodem wyskakuja mi te cholerne linki,sa one rowniez tam gdzie sie ustawia strone glowna i za cholere nie chca sie skasowac...?Nie raz jak usunalem liste autouzupelniania to przez chwile bylo oki ale po chwili znowu pojawialy sie te same adresy pod spodem przy wpisywaniu.Dodam,ze jak nacisnie sie ta strzalke na pasku adresu zeby zobaczyc ostatnio wpisywane adresy to jest pusto nie ma zadnego???
Jeśli rzadko korzystasz z jakiegoś wpisu, zazwyczaj naciskasz Delete. Co jakiś czas, warto jednak przeprowadzać równieź generalne porządki, w czasie których powinniśmy pozbyć się całej listy wpisów autouzupełniania.
W tym celu otwórz IE, kliknij Narzędzia | Opcje internetowe | Zawartość i wybierz Autouzupełnianie | Wyczyść formularze i gotowe.Pozdrawiam
W tym celu otwórz IE, kliknij Narzędzia | Opcje internetowe | Zawartość i wybierz Autouzupełnianie | Wyczyść formularze i gotowe.Pozdrawiam
yuchas zrób przed jakimkolwiek usuwaniem kluczy, kopię rejestru. Zrób kopię rejestru...
–w TypedURLs,jest tam jakas nazwa–domyslna ale nie mozna jej usunac.Chyba sobie z tym nie poradze :(
–w TypedURLs,jest tam jakas nazwa–domyslna ale nie mozna jej usunac.Chyba sobie z tym nie poradze :(
yuchas zrób przed jakimkolwiek usuwaniem kluczy, kopię rejestru. Zrób kopię rejestru... 8)
:shock: eeehhh START–>URUCHOM i wpisz komende regedit i tam masz po kolei wszystkoyuchas:Dzieki za link ale moglbys mi to jakos przetlumaczyc,bo troche nie wiem o co chodzi,gdzie wejsc zeby wykasowac wartosci z klucza HKEJ.Z gory dzieki
Dzieki za link ale moglbys mi to jakos przetlumaczyc,bo troche nie wiem o co chodzi,gdzie wejsc zeby wykasowac wartosci z klucza HKEJ.Z gory dzieki
http://www.it–faq.pl/topfaq.asp?id=595
nie pomoglo,wiekszosc adresow sie kasuje ale okolo 10–ciu zawsze tych samych zostaje.Jak wyczyszcze hasla autouzupelniania to znikaja ale po chwili znow sie pojawiaja. :(