jak usunac linki

Jak zaczynam wpisywac adres strony,to pod spodem paska wyswietlaja mi sie inne rozne adresy,a historie mam usunieta i pliki rowniez.Jak to zlikwidowac,bo ja nie mam pojecia

Odpowiedzi: 20

Nie wiedzialem o tym ale na przyszlosc bede pamietal
pozdrawiam i koncze :)
yuchas
Dodano
30.09.2003 01:22:41
Nie wiedzialem o tym ale na przyszlosc bede pamietal
pozdrawiam i koncze :)
yuchas
Dodano
30.09.2003 01:22:41
sądzę, źe temat jest zakończony.

yuchas – bardzo dobrze, źe napisałeś rozwiązanie, ale następnym razem skorzystaj z opcji zmień

Pawek – dalsza Twoja dyskusja w tym temacie jest juź off topic
The_judge
Dodano
30.09.2003 01:04:36
Wszystko jasne, zgadzam się z Tobą, ale jeźeli własnie zachodźa jakies zmiany, to od ich wprowadzenia jest opcja zmień w prawym gównym rogu kaźdego Twojego postu.
Pawek
Dodano
30.09.2003 01:01:30
Wszystko jasne, zgadzam się z Tobą, ale jeźeli własnie zachodźa jakies zmiany, to od ich wprowadzenia jest opcja zmień w prawym gównym rogu kaźdego Twojego postu.
Pawek
Dodano
Pawek
Dodano
yuchas, nie przeginaj. Bardzo się cieszymy, źe Ci się udało rozwiazac swój problem, ale moźna było to wszystko napisać w jednym poscie, a nie w 3

Dwa poprzednie posty napisalem wczoraj i mialem nadzieje na jakies jeszcze podpowiedzi bo zadna z metod nie przyniosla rozwiazania.Dopiero dzisiaj udalo mi sie to zwalczyc i napisalem czym,w razie gdyby ktos mial podobny problem,nie chcialem zostawic niezalatwionego tematu.A na forum rozwiazujemy nie tylko wlasne problemy,bo wielu takich jak ja czyta inne posty i wiele sie z nich uczy :)
yuchas
Dodano
30.09.2003 00:57:14
yuchas, nie przeginaj. Bardzo się cieszymy, źe Ci się udało rozwiazac swój problem, ale moźna było to wszystko napisać w jednym poscie, a nie w 3 :!: :!:
Pawek
Dodano
30.09.2003 00:32:02
No w koncu sie uporalem z tym badziewiem,pomogl dopiero program CyberScrub do czyszczenia i zacierania sladow stron ktore odwiedza sie :D
yuchas
Dodano
30.09.2003 00:27:40
Przeskanowalem kompa programem Spybot bo Ad–ware narazie nie moge sciagnac i znalazlo mi...nawet sporo,chyba z dwadziescia (szpiegow,dialerow i takich tam)Beno tez mial racje z tymi kluczami HKEY,bo znalazlo mi jakies niewlasciwe klucze.Musze jeszcze nad tym popracowac,bo poczatkowego problemu jeszcze nie usunalem ale chyba juz jestem w temacie.
Dzieki wszystkim za podpowiedzi :)
yuchas
Dodano
29.09.2003 00:56:51
To moze byc to bo korzystam nie raz z kazy.A sa to strony i erotyczne i nie.Sprobuje przeskanowac tym programem,tylko musze go sciagnac.Dodam,ze zadnych dialerow nie mam
yuchas
Dodano
28.09.2003 22:55:56
to co to za adresy, które się tak same z siebie pojawiają ?

moźe masz jakiś program szpiegujący lub coś w tym stylu ? przeskanuj moźe system programem Ad–Ware i zobacz czy Ci coś pokaźe
The_judge
Dodano
28.09.2003 22:42:59
Usunalem liste autouzupelniania,i niby na pasku jest pusto ale wystarczy wpisac pierwsza litere adresu a pod spodem wyskakuja mi te cholerne linki,sa one rowniez tam gdzie sie ustawia strone glowna i za cholere nie chca sie skasowac...?Nie raz jak usunalem liste autouzupelniania to przez chwile bylo oki ale po chwili znowu pojawialy sie te same adresy pod spodem przy wpisywaniu.Dodam,ze jak nacisnie sie ta strzalke na pasku adresu zeby zobaczyc ostatnio wpisywane adresy to jest pusto nie ma zadnego???
yuchas
Dodano
28.09.2003 22:37:54
Jeśli rzadko korzystasz z jakiegoś wpisu, zazwyczaj naciskasz Delete. Co jakiś czas, warto jednak przeprowadzać równieź generalne porządki, w czasie których powinniśmy pozbyć się całej listy wpisów autouzupełniania.

W tym celu otwórz IE, kliknij Narzędzia | Opcje internetowe | Zawartość i wybierz Autouzupełnianie | Wyczyść formularze i gotowe.Pozdrawiam
Stylowy
Dodano
28.09.2003 21:58:35
yuchas zrób przed jakimkolwiek usuwaniem kluczy, kopię rejestru. Zrób kopię rejestru...

–juz troche pousowalem ale dzieki za podpowiedz

Naleźy wykasować wartości z klucza HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet Ex
plorerTypedURLs

–w TypedURLs,jest tam jakas nazwa–domyslna ale nie mozna jej usunac.Chyba sobie z tym nie poradze :(
yuchas
Dodano
28.09.2003 21:13:57
yuchas zrób przed jakimkolwiek usuwaniem kluczy, kopię rejestru. Zrób kopię rejestru... 8)
aligator
Dodano
28.09.2003 20:54:27
yuchas:
Dzieki za link ale moglbys mi to jakos przetlumaczyc,bo troche nie wiem o co chodzi,gdzie wejsc zeby wykasowac wartosci z klucza HKEJ.Z gory dzieki
:shock: eeehhh START–>URUCHOM i wpisz komende regedit i tam masz po kolei wszystko
gieras
Dodano
28.09.2003 20:32:15
Dzieki za link ale moglbys mi to jakos przetlumaczyc,bo troche nie wiem o co chodzi,gdzie wejsc zeby wykasowac wartosci z klucza HKEJ.Z gory dzieki
yuchas
Dodano
28.09.2003 20:15:43
http://www.it–faq.pl/topfaq.asp?id=595
BENO
Dodano
28.09.2003 19:56:32
nie pomoglo,wiekszosc adresow sie kasuje ale okolo 10–ciu zawsze tych samych zostaje.Jak wyczyszcze hasla autouzupelniania to znikaja ale po chwili znow sie pojawiaja. :(
yuchas
Dodano
28.09.2003 19:47:47
yuchas
Dodano:
28.09.2003 18:46:31
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2