Jak usunac informacje o sprzecie?
Jakis czas temu, chyba na tym forum, szukalem czegos i natknalem sie na post dot. mozliwosci usuniecia informacji o sprzecie. W XP'eku jest tak, ze gdy zainstalujemy go na innym komputerze– po przelozeniu dysku do innego– na dziendobry wyskoczy nam niebieski ekran. Spowodowane jest to faktem, ze system "uwaza", ze powinien miec inny hardware, etc.. istnieje mozliwosc wymazania tych informacji, tylko nie pamietam wlasnie w jaki sposob.
Po wymazaniu tych informacji– system tworzy od nowa wszystkie pliki z nowym configiem po ponownym uruchomieniu.
Aktualnie potrzebuje tej informacji w troche innym celu, ale opis moze nakierowac "o co mi chodzi" :)
Jezeli orientuje sie ktos, ktore pliki trzeba usunac, ewentualnie co zrobic– prosze o pomoc.
ps. znalazlem pewne informacje w katalogu WINDOWSsystem32config ale nie jestem pewien, czy o to chodzi.
Po wymazaniu tych informacji– system tworzy od nowa wszystkie pliki z nowym configiem po ponownym uruchomieniu.
Aktualnie potrzebuje tej informacji w troche innym celu, ale opis moze nakierowac "o co mi chodzi" :)
Jezeli orientuje sie ktos, ktore pliki trzeba usunac, ewentualnie co zrobic– prosze o pomoc.
ps. znalazlem pewne informacje w katalogu WINDOWSsystem32config ale nie jestem pewien, czy o to chodzi.
Odpowiedzi: 1
Naprawde nikt nie wie? Parenascie osob juz czytalo...
Strona 1 / 1