Jak usunąc directx z kompa???
Wie ktos moze jak to zrobic bo w dodaj usun nie mam tego???
Odpowiedzi: 7
Nie musisz usuwac aby zainstalowac dziewiatke. Poszukaj na stronie M$.
Co do "przetlumaczenia", to musisz wypakowac zawartosc zipa do C:DXTEMP i uruchomic UnDx9.bat w trybie awaryjnym.
Co do "przetlumaczenia", to musisz wypakowac zawartosc zipa do C:DXTEMP i uruchomic UnDx9.bat w trybie awaryjnym.
Przepraszam źe nudze ,ale jestem po formatowaniu 2
Partycji win98 i xp i boję się źe cos źle zrobię.
Znów robić–to juź lepiej opaska na oczy i pod mur
Mam w XP direx 8.1 czy muszę go usunąć czy moźna
wgrać 9 (skąd pobrać wersję pełną bez dogrywania z internetu i jaką 9.0–a–b–c – Bardzo proszę o link)
I czy mógłbym prosić o przetłumaczenie.
<>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
This uninstaller uses your original XP or .NET CD to restore your original DirectX 8 files.
Extract these files to C:DXTEMP! You must extract these files to this directory and run
the UnDx9.bat that uninstalls the DIrectX files in SAFE MODE. Enjoy!
––GxV of #betas
Ja mam dysk F:WinXP
Pozdrawiam
Partycji win98 i xp i boję się źe cos źle zrobię.
Znów robić–to juź lepiej opaska na oczy i pod mur
Mam w XP direx 8.1 czy muszę go usunąć czy moźna
wgrać 9 (skąd pobrać wersję pełną bez dogrywania z internetu i jaką 9.0–a–b–c – Bardzo proszę o link)
I czy mógłbym prosić o przetłumaczenie.
<>
This uninstaller uses your original XP or .NET CD to restore your original DirectX 8 files.
Extract these files to C:DXTEMP! You must extract these files to this directory and run
––GxV of #betas
Ja mam dysk F:WinXP
Pozdrawiam
To dziwne u mnie zawsze usuwa DX, ale ja uźywam: http://agang.webpark.pl/directx–dx9uninstaller.zip
Waźne:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
<>
––GxV of #betas
Gdy usuwasz direct x'a to było zrobić sobie punkt przywracania i przygotować sobie inną jego wersje poniewaź directx nie moze być skasowany całkowicie bez zastąpienia go inna wersją.
Wlasnie sie skonczyla Nie polecam tego a direct x i tak nie usunelo:(((((((((
Male ostrzezenie : cala zabawa moze skonczyc sie reinstalka :D
Tak se z nudow w google rzucilem zagadnienie i wyszlo mi cus takiego – http://www.nullsoft.ru/m_dx.htm
Strona 1 / 1