Jak usuną ikonę aktualizacj z paska zadań
Jak usuną ikonę aktualizacj z paska zadań?
Odpowiedzi: 9
No i zgineła juź jej niema Wielkie dzięki i pozdrawiam
Bobi:Przeciez w Centrum Zabezpieczen masz sekcję "Zmień sposób informaowania..."
Tak tylko powoduje to wyłączenie informacji na jeden z działów Centrum Zabezpieczen, ale wszytsko powinno zalezec od woli samego uzytkownika.
Przeciez w Centrum Zabezpieczen masz sekcję "Zmień sposób informowania..."
Więc wejdz w Panle Sterowania–Centrum zabezpieczn i poczytaj jakie system ma problemy co do czerownej ikony: Zapora oraz oprogramowanie AV.
A aby wyłączyć calkowicie ikonki albo naprawiasz błedy, albo wylączasz całkowice Centrum Zabezpieczeń.
A aby wyłączyć calkowicie ikonki albo naprawiasz błedy, albo wylączasz całkowice Centrum Zabezpieczeń.
przecieź piszę ze jest cały czas widoczna na pasku zadań albo Jest źółta kiedy aktualizacja automatyczna jest włączona albo z kółkiem czerwonym(kiedy jest wyłączana aktualizacja)
Ikona aktualizacji z reguły wystepuj tylko i wyłącznie wtedy kiedy system pobiera aktualiacje, więc nie moze być on widoczny cały czas :roll:
Więc sprecyzuj problem masz jakiś dymek lub komunikat z ikonki.
Pozatym czerwona ikonka nie jest odpowiedzialna za Aktualizacje Systemu, tylko za braki w bezpieczeństwie.
Więc sprecyzuj problem masz jakiś dymek lub komunikat z ikonki.
Pozatym czerwona ikonka nie jest odpowiedzialna za Aktualizacje Systemu, tylko za braki w bezpieczeństwie.
moje pytanie brzmiało co zrobić aby ikony aktualizacji nie było na pasku zadań? A nie czy mam wyłączać aktualizacje
Więc wyłączasz co sprawia problem:
Panele sterowania–Centrum zabecpieczeń
Panele sterowania–Centrum zabecpieczeń
wyłączyłem aktualizację i dalej ikona jest na psku zadań tylko źe jest na niej czerwone kółeczko z białym krzyźykiem A mnie chodzi źeby wogóle jej nie było
Strona 1 / 1