Jak ustawić wielkość czcionki ?
Witam serdecznie wszystkich
Mam pytanie, jak w Viscie ustawić wielkość czcionki pod ikonami np: na pulpicie (a dokładnie to ich pogrubienie oraz wielkość). Tak wiem, może pytanie jest banalne, ale szukałem wszędzie ( nawet support Microsoftu) i jakoś trafić nie mogłem, więc zapytam się ekspertów. Czyli Was. Najgorzej, to że nie mam komputera u siebie (pomagam dziewczynie) a z Windows Vista miałem do czynienia przez 5 minut. Wielkość ikonki mnie nie interesuje, chyba że to ma jakiś związek.
Przepraszam jeśli pytanie było, ale szukałem i jakoś nie znalazłem. Byłbym wdzięczny aby podać mi ścieżkę.
Dziękuję i pozdrawiam
Odpowiedzi: 2
ja mam podobny problem tylko ze chodzi o litere w czcionce, poniewz nie moge wpisac numeru seryjnego, robilem tak jak napisal Anathema, zmienialem czcionke i wogole ale nadal nc a znak ktory musze wpisac to Z tylko że przekreślone na środku:/ ?????? gdyby ktos wiedzial jak to zrobic bylbym bardzo wdzieczny:D:D aha i probowalem robic kopuj i wklej ale pokazuje mi sie znak zapytania i nic nie idze zrobic:-s
PPM na pulpicie -> Personalizuj -> Kolor i wygląd okien -> Otwórz właściwości wglądu klasycznego... -> Zaawansowane -> z rozwijanej listy wskaż Ikona i tam sobie to możesz poustawiać.
Strona 1 / 1