Jak ustawić Overnet (P2P)?

Zainstalowałem niedawno Overnet (P2P). Nie umiem go ustawić tak źeby szukał wskazanego programu. U góry po lewej stronie kropa jest stale czerwona zamiast zielona (status połączenia). Co moźna zrobić?
(WinXP Professional Serwis Pack 2).
Pozdrawiam
Wojtek.

# Powiedz mi kolego co to miało z XP wspólnego.
Bobi

Odpowiedzi: 5

wojtek40:
Nie bardzo łapię w czym zawiniłem.
(...)
Zwracam się o pomoc w tej sprawie do działu o nazwie:
CentrumXP.pl > Forum > Programy >
Nie kolego. Ty zaladowales ten temat do dzialu XP a stamtad zostal przeniesiony wlasnie tutaj. Niech Cie to jednak nie zmyli, moderatorzy nie łaźą za kazdym i nie przenosza postow w nieskonczonosc. "Dzieła" recydywistow wyparowuja bezpowrotnie.
Forum po to ma dzialy, aby zgodnie z ich nazewnictwem, umieszczac w nich odpowiednie problemy. Ty masz ten problem z programem, wiec w takim dziale powinien on sie znalezc. I zgodnie z Twoja zreszta sugestia, powinna sie znalezc w opisie informacja o systemie jakiego uzywasz. Proste, prawda ?

Masz XP z SP2, wiec moze to jego zapora systemowa blokuje komunikacje Twojemu programowi ? W ustawieniach zapory znajdziesz zakladke ktora zowie sie "Wyjatki". Dodaj tam swoj program.
EL NINO
Dodano
01.11.2005 21:59:24
gusioo:
wojtek40:
A nie uwaźasz, źe przy opisie problemu powinno się podawać jaki system jest w kompie?

Ale problem nie dotyczy systemu, tylko programu :idea:

Nie bardzo łapię w czym zawiniłem. Opisałem problem dotyczący programu, który nie chce mi działać w środowisku, a które się zwie: Windows XP, gdyź być moźe w Servis'ie Pack'u istnieją jakieś zapory, przeszkody itp. Program ten przedtem, tzn., przed reinstalacją, gdy posługiwałem się surowym Win XP, działał bez zarzutu.
Zwracam się o pomoc w tej sprawie do działu o nazwie:
CentrumXP.pl > Forum > Programy >
Więc co robię nie tak?
Wojtek.
wojtek40
Dodano
01.11.2005 17:45:56
wojtek40:
A nie uwaźasz, źe przy opisie problemu powinno się podawać jaki system jest w kompie?

Ale problem nie dotyczy systemu, tylko programu :idea:
Anonymous
Dodano
01.11.2005 17:24:54
Bobi

wojtek40
Dodano
01.11.2005 16:39:00
Bobi w poscie wojtek40:
Bobi

Czujesz, źe rymujesz ? :mrgreen:
Anonymous
Dodano
01.11.2005 11:37:57
wojtek40
Dodano:
01.11.2005 11:28:56
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1