Jak uruchomic uszkodzony plik doc

Mam nastepujacy problem: wczoraj usunalem 2 partycje z windows xp a nastepnie utworzylem 4 nowe, wczesniej przegralem na plyte plik doc oraz kilka jpg. Po nagraniu na plyte nie sprawdzilem czy bez problemu bede mogl otworzyc ten plik doc. Dzis gdy chcialem otworzyc ten plik z plyty wyskoczyla mi komenda: Podczas proby otwarcia wystapil problem: Wyprobuj nastepujace sugestie: - sprawdz uprawnienia do dokumentu lub dysku - upewniej sie ze ilosc wolnej pamieci i miejsca na dysku jest wystarczajaca - otworz plik konwerterem odzyskiwania tekstu Wszystko to sprawdzilem: - mam uprawnienia do dokumentu lub dysku - na pewno jest dostateczna ilosc pamieci - probowalem otworzyc plik konwerterem bez skutku Czy macie pomysl jak otworzyc ten popsuty plik? probowalem roznych programow typu recovery word itd itd Prosze o jak najszybsza pomoc gdyz jest mi bardzo potrzebny Pozdrawiam

Odpowiedzi: 5

Więc czas na zainteresowanie sie oprogramowaniem do odzysku danych z płyt - jednym z takowych programów jest ten wspomniany wcześniej Bad Copy Pro.
Żółty
Dodano
25.07.2007 22:10:41
Nie mozliwe bylo skopiowanie pliku doc z CD na dysk
yarek shalom
Dodano
25.07.2007 22:06:38
[b]Co[/b] się okazało niemozliwe ?? Otworzenie po skopiowaniu czy skopiowanie ??
Żółty
Dodano
25.07.2007 22:03:06
Tak probowalem ale okazalo sie to niemozliwe niestety :(
yarek shalom
Dodano
25.07.2007 21:58:10
Próbowales przegrac plik na dysk i dopiero wówczas otwierać ?? Może trzeba by skorzystać z oprogramowania typu Bad Copy Pro do pregrania tego pliku (w przypadku gdyby normalnie nie dało sie przegrać)
Żółty
Dodano
25.07.2007 21:39:56
yarek shalom
Dodano:
25.07.2007 20:05:51
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1