Jak uruchomic konsole w XP HE?

Witam wszystkich.otoz chcialem uruchomic konsole odzyskiwania z oryginalnej płyty XP.ale nie moge.nie pokazuje mi sie wogole ekran gdzie moge wybrac R naprawe!!!od razu przystepuje do instalowania systemu!dodam ze ururchomie konsole ale tylko z polecenia uruchom w windzie.dlaczego nie moge uruchomic jej z plyty CD?co robie zle i co mam zrobic zeby bylo dobrze:) dzieki za pomoc.pozdrawiam

Athlon XP1700+,XP HE SP2

Odpowiedzi: 4

O tym jak integrować XP z SP jest w archiwum – linki do opisów i podane programy, kórych mozna od tego celu uźyć, by nie trzeba było męczyć się ze składnią i ręcznym scalaniem – skorzystaj z wyszukiwarki, prosze, bo nie ma sensu by kolejny raz to samo podawać.
Rebe
Dodano
07.01.2005 10:37:50
nie zrozumiales mnie.sprawdzelem czy da sie ja uruchomic.z windowsa da rade ale z plyty juz nie.i dlaczego ktos ma pirata XP(bez SP) i ma ta konsole a ja mam org.i nie mam jej.jak to zrobic z tym SP zeby byl na plycie?zeby to chodzilo.dzieki wielkie za pomoc
kolo
Dodano
07.01.2005 10:24:12
Toź napisąłem, źe i tak z konsoli nie skorzystasz jeźlei nie zrobisz sobie instalacji zintegrowanej z SP2.
Jeźlei komputer się nie uruchomi to czy konsola na płycie, czy na dysku to jeden pies bo i tak do niej odstepu nie ma.
Rebe
Dodano
07.01.2005 09:59:49
Moźe to i lepiej, bo i tak konsola nie pójdzie – jezlei płyta jest bez SP2 – niezgodność systemu.
Jeźeli natomiast uzywasz płyty zintegrowanej to widać coś się w czasie tej integracji zwaliło.
Moźesz ew. sprawdzić czy da się konsolę doinstalowac na dysk – z poziomu windowsa – składania do wpisania w uruchom jest w pomocy.
Rebe
Dodano
07.01.2005 09:42:40
kolo
Dodano:
07.01.2005 09:37:59
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1