Jak udostepnic internet na Win98??
Witam, przeczytałem o udostepnianiu na tym forum i nic nie działa, nawet sieć nie chodzi do konca poprawnie gdyz ja moge wchodzic na dyski na Win98 a z drugiego kompa na mój XPka wyskakuje komunikat ze "Konto użytkownika wygasło" Mama neostrade 512kb/s i modem Thomsona. U mnie jestXP Pro, ZoneAlarm...juz nie amma pojecia jak zrobic zeby na win98 był net udostepniony przez mój komp, a na routera na razie mnienie stać;)
Odpowiedzi: 1
A przy udostepnianiu ustawiles odpowiednio firewall?
Generalnie, to co tu jest o udostepnianiu w przyklejonych tematch to ja naprawde nie wiem czy da sie to prosciej napisac. Przeczytaj to uwaznie. I problemow nie bedzie. Na czas konfiguracji wylacz firewall.
Generalnie, to co tu jest o udostepnianiu w przyklejonych tematch to ja naprawde nie wiem czy da sie to prosciej napisac. Przeczytaj to uwaznie. I problemow nie bedzie. Na czas konfiguracji wylacz firewall.
Strona 1 / 1
Tak też zrobiłem, wyłączyłem zonealarm i dalej to samo.....<br>...a jak mozna podglądnoć z jakich dnsów korzystam?<br>
Mozna.<br><br>Start > Uruchom... > cmd [enter]<br>wpisz: ipconfig /all<br><br>Jak korzystasz z Neostardy standardowe DNS to 194.204.152.34, 194.204.159.1<br>