jak to zrobić????????????????????pomocy!!!
mam xp profes.chciałbym zainstalować sp1 ale nie moge,,,wyskakuje komunikat error znaczy sie ze moj klucz produktu nie jest orginalny i zebym skontaktowal sie z microsoft albo ze sprzedawca??
mozna cos z tym zrobic,jakos obejsc??
rabbit
mozna cos z tym zrobic,jakos obejsc??
rabbit
Odpowiedzi: 9
Spox, to jak zmienić klucz podaje sam microskop, ale na tej stronce na obrazku było widać klucze do XP'ka – to dlatego :wink:
fend18:Link został usunięty ze względów regulaminowych.
SLAY3R
Przepraszam jesli naruszylem tym regulamin :cry: nie bylo to celowe pzdr
Pawek:Microsoft podał na swych stronach obejście problemu. Poszukaj a znajdziesz... Nie podam linku...
A ja tak:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;Q328874
Ale tylko dlatego, ze mam go pod ręką.
Na przyszłość uźywaj wyszukiwarki...
Chodzi oto, źe niektóre oryginalne klucze były równieź odrzucane przez instalatora jako pirackie i wtedy legalni userzy nie mogli instalować SP1. W związku z tym Microsoft podał na swych stronach obejście problemu. Poszukaj a znajdziesz... Nie podam linku, bo moźe to wzbudzać słuszne wątpliwości moralne, bo wszyscy wiemy o co biega... :twisted: ("mozna cos z tym zrobic,jakos obejsc??")
Link został usunięty ze względów regulaminowych.
SLAY3R
SLAY3R
Taka lepsza kopia rozpoznawana jako oryginał :o :o
Ad@$:Masz racje większość osób ma WinaXP z tym kodem ale są teź kopiowane, oryginalnie rozpoznawane .Czaisz???
Ja nie bardzo :roll:
Masz racje większość osób ma WinaXP z tym kodem ale są teź kopiowane, oryginalnie rozpoznawane .Czaisz???
Post łamie regulamin jeźeli oczekujesz ze ktoś ci tu poda sposob na forum otwartym. Moźesz spróbować pisać do kogośna PM.
A jeźeli chodzi o to czy sie da to odpowiedź : TAK.
Trzeba mieć specjalny program wygenerować CD–Keya nowego Bo zapewne masz FCKGW–RHQQ2–*****–*****–*****
Pozdrawiam
A jeźeli chodzi o to czy sie da to odpowiedź : TAK.
Trzeba mieć specjalny program wygenerować CD–Keya nowego Bo zapewne masz FCKGW–RHQQ2–*****–*****–*****
Pozdrawiam
Strona 1 / 1