jak to zlikwiodować ??
jak usunac takie okienko zeby mi sie nie pojawiaBo. pojawia mi sie jak wchodze na niektore strony internetowe. Oto jego tresc : "obecne ustawienia zabezpieczen uniemozliwiaja urchamianie formatow ActiveX na tej stronie. w wyniku teo strona moze byc wyswietlana niepoprwanie" . Jak zlikwidowa to okienko tak zeby sie nie pojawialo i |eby strona sie poprawnie otwieraBa ??
Odpowiedzi: 7
odststaluj jeden ze składników zabezpieczeń, i w ustawieniach internetowych zmniejsz poziom zabezpieczeń :–)
W IE tools/internet opctions zakładka security zaznacz internet i kliknij w custom level. Przy opcjach związanych z activex daj na enable.
Witam
Proponuje wejśc do panelu sterowania –> dodaj/usuń programy –> składniki systemu windows – >i tam jest opcja dotycząca poziomu zabezpieczeń IE – odinstaluj obydwa składniki tej opcji – pomoźe ;)
Pozdrawiam
Proponuje wejśc do panelu sterowania –> dodaj/usuń programy –> składniki systemu windows – >i tam jest opcja dotycząca poziomu zabezpieczeń IE – odinstaluj obydwa składniki tej opcji – pomoźe ;)
Pozdrawiam
jokersX:no wBa[nie obni|yBem i nic mi to nie daje
To dołóź jeszcze jakieś opcje z "zabezpieczenia" – poziom niestandardowy – te związane z formantami activex.
no wBa[nie obni|yBem i nic mi to nie daje
Czy próbowałeś zmniejszyć poziom zabezpieczenia IE na mniejszy niź domyślny :?: .
Strona 1 / 1