jak to wykonać

panowie proszę o radę jak to wykonać:

Odpowiedzi: 7

Wpisz w start ––> uruchom: control userpasswords2
Tam skonfigurujesz sobie konta, czy chcesz hasło czy nie ...
M.a.R.e.K
Dodano
29.01.2004 11:18:18
Nie wiem po co Ci ten Sterownik monitora sieci i skad go wziales. Najlepszym chyba rozwiazaniem bedzie chyba usuniecie sterownikow sieciowki i zrestartowanie komputera. Niech sobie wykryje i zainstaluje podstawowe rzeczy.
To haslo o ktorym piszesz pojawia Ci sie na starcie systemu ? Do Twojego konta ? Jesli tak, to loguj sie awaryjnie na Administratora i ze swojego konta albo usun to niby haslo, albo zaloz inne.
EL NINO
Dodano
29.01.2004 01:08:01
dzięki za zainteresowanie,
wywaliłem tego klienta,zaznaczyłem automatyczne logowanie,ipo restarcie logował i logował aź niezalogował, musiałem instalować naprawe systemu,
teraz wchodzi ale jest takie coś jak przed tem, okno uźytkownika i hasło w polu hasło jest wpisane jakieś?(ja nie mam hasła więc?) i komunikat o błędnym haśle
:?: pokombinuję coś z tym zobaczymy.
dziękuję wasz mynajms :shock:
P.S
właściwości sieci lokalnej(coś usunąć ,czegoś brak :?):
mynajms
Dodano
28.01.2004 17:22:59
mynajms, po co instalujesz niepotrzebne rzeczy w sieciach ? Wystarczy jesli jest klinet sieci M$ Networks i protokol TCP, ze nie wspomne o udostepnianiu. Reszta jest zbedna.
EL NINO
Dodano
28.01.2004 14:27:57
Panel Sterowania ––> Połączenia Sieciowe ––> Połączenie lokalne (właściwości) ––> Zakładka OGÓLNE ––> Tam powinieneś mieć klienta NetWare to go zaznacz i odinstaluj.
M.a.R.e.K
Dodano
28.01.2004 14:07:43
no zajebiście , ale moźesz mi napisać jak mam to zrobić, tyle to wiem , ale nie jestem jeszcze majstrem i nie kumam gdzie to zrobić a pozatym boję się źe sobie popier... w ustawieniach sieci.
mynajms
Dodano
28.01.2004 13:20:50
No przeciez Ci pisze co masz zrobic. Odkrec to co zrobiles przed tym, zanim pojawil Ci sie ten komunikat.
EL NINO
Dodano
28.01.2004 10:07:25
mynajms
Dodano:
28.01.2004 02:01:22
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1