jak to wykonać
panowie proszę o radę jak to wykonać:
Odpowiedzi: 7
Wpisz w start ––> uruchom: control userpasswords2
Tam skonfigurujesz sobie konta, czy chcesz hasło czy nie ...
Tam skonfigurujesz sobie konta, czy chcesz hasło czy nie ...
Nie wiem po co Ci ten Sterownik monitora sieci i skad go wziales. Najlepszym chyba rozwiazaniem bedzie chyba usuniecie sterownikow sieciowki i zrestartowanie komputera. Niech sobie wykryje i zainstaluje podstawowe rzeczy.
To haslo o ktorym piszesz pojawia Ci sie na starcie systemu ? Do Twojego konta ? Jesli tak, to loguj sie awaryjnie na Administratora i ze swojego konta albo usun to niby haslo, albo zaloz inne.
To haslo o ktorym piszesz pojawia Ci sie na starcie systemu ? Do Twojego konta ? Jesli tak, to loguj sie awaryjnie na Administratora i ze swojego konta albo usun to niby haslo, albo zaloz inne.
dzięki za zainteresowanie,
wywaliłem tego klienta,zaznaczyłem automatyczne logowanie,ipo restarcie logował i logował aź niezalogował, musiałem instalować naprawe systemu,
teraz wchodzi ale jest takie coś jak przed tem, okno uźytkownika i hasło w polu hasło jest wpisane jakieś?(ja nie mam hasła więc?) i komunikat o błędnym haśle
:?: pokombinuję coś z tym zobaczymy.
dziękuję wasz mynajms :shock:
P.S
właściwości sieci lokalnej(coś usunąć ,czegoś brak :?):
wywaliłem tego klienta,zaznaczyłem automatyczne logowanie,ipo restarcie logował i logował aź niezalogował, musiałem instalować naprawe systemu,
teraz wchodzi ale jest takie coś jak przed tem, okno uźytkownika i hasło w polu hasło jest wpisane jakieś?(ja nie mam hasła więc?) i komunikat o błędnym haśle
:?: pokombinuję coś z tym zobaczymy.
dziękuję wasz mynajms :shock:
P.S
właściwości sieci lokalnej(coś usunąć ,czegoś brak :?):
mynajms, po co instalujesz niepotrzebne rzeczy w sieciach ? Wystarczy jesli jest klinet sieci M$ Networks i protokol TCP, ze nie wspomne o udostepnianiu. Reszta jest zbedna.
Panel Sterowania ––> Połączenia Sieciowe ––> Połączenie lokalne (właściwości) ––> Zakładka OGÓLNE ––> Tam powinieneś mieć klienta NetWare to go zaznacz i odinstaluj.
no zajebiście , ale moźesz mi napisać jak mam to zrobić, tyle to wiem , ale nie jestem jeszcze majstrem i nie kumam gdzie to zrobić a pozatym boję się źe sobie popier... w ustawieniach sieci.
No przeciez Ci pisze co masz zrobic. Odkrec to co zrobiles przed tym, zanim pojawil Ci sie ten komunikat.
Strona 1 / 1