Jak to wlaczyc
Witam mam problem z uruchomieniem zamkniecia zadania itp poprzez ctr.alt i delete wlaczam np. i niechce dzialac pisze ze jest wylaczone powiedzcie mi jak to mam wlaczycv by dzilalo.bardzo bym prosil pozdrawiam !
Odpowiedzi: 6
bardzo ci dziekuje wszystko zrobilem jak napisales i dziala jeszcze raz ci dziekuje :P
Menadźer Zadań [ALT+CTRL+DEL] (taskmgr.exe)
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"DisableTaskMgr"=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
portobordo86:jezeli wiesza a zechcial bys pomoc bylbym ci niezmiernie wdzieczny.
To jest wciąź aktualne.damiancore:"Lookinj" do FAQ
Uznam to za komplement, ale dzieki....
A chodzi mi o wywolanie menedzera urzadzen kiedy cos sie zwykle w komp. zacina i nie reaguje w przypadku wiekszoscii rzeczy to najczesciej siegasz po banalne rozwiazanie ale czesto skuteczne czyli ctr + alt + delete i wlasnie ztym ze mam problem a mianowicie po wykonaniu czynnosci wywolania menedzera przez ctr alt i delete wyskakuje mi powyzszy komunikat: "Menedzer zadan zostal wylaczony przez administratora" czyli mnie chyba ? Z tymz e nie przypominam sobie bym cos podobnego robil jezeli wiesza a zechcial bys pomoc bylbym ci niezmiernie wdzieczny. :D
A chodzi mi o wywolanie menedzera urzadzen kiedy cos sie zwykle w komp. zacina i nie reaguje w przypadku wiekszoscii rzeczy to najczesciej siegasz po banalne rozwiazanie ale czesto skuteczne czyli ctr + alt + delete i wlasnie ztym ze mam problem a mianowicie po wykonaniu czynnosci wywolania menedzera przez ctr alt i delete wyskakuje mi powyzszy komunikat: "Menedzer zadan zostal wylaczony przez administratora" czyli mnie chyba ? Z tymz e nie przypominam sobie bym cos podobnego robil jezeli wiesza a zechcial bys pomoc bylbym ci niezmiernie wdzieczny. :D
damiancore:"Lookinj" do FAQ
Raczej do jakiegoś podręcznika zasady szlachentej sztuki epistolografii opisującego.
portobordo86 – przełóź – to co napisałeś – na polski.
Dodatkowo, za karę, napisz w notatniku 100x : "Nie będę bełkotał, a składnie myśli swe w słowa ubierał."
"Lookinj" do FAQ
Strona 1 / 1