Jak to usunąć ?
Odpowiedzi: 10
Unlocker1.7.4. Próbowałem ściągnąć, ale się nie udało, wiec pogrzebałem tam jeszcze i w końcu się udało ściągnąć i wiecie, co skasował to 8) Bardzo dziekuje wszystkim za pomoc.
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=34395
być moźe folder blokuj explorer, gdzie zrób następująca rzecz.
Alt+Ctrl+Delete–>> Procesy, gdzie zamknij proces explorer.exe następnie przechodzisz na zakładkę
Aplikacje, gdzie uruchamiasz Nowe Zadanie , w tym przypadku nowym zadaniem jest CMD
gdzie uźywasz komendy del /s /q gdzie jeszcze podajesz sciezke i nazwe pliku :)
Alt+Ctrl+Delete–>> Procesy, gdzie zamknij proces explorer.exe następnie przechodzisz na zakładkę
Aplikacje, gdzie uruchamiasz Nowe Zadanie , w tym przypadku nowym zadaniem jest CMD
gdzie uźywasz komendy del /s /q gdzie jeszcze podajesz sciezke i nazwe pliku :)
A chkdska to juź ktoś zastosować, na poczatek, proponowął* ?
* wygląda, źe fplder/plik czy jak go zwał za fake wyłacznie robi.
* wygląda, źe fplder/plik czy jak go zwał za fake wyłacznie robi.
Jak nacisne delte to nawet niepokaze sie okienko czy napewno chce skasować plik (mam takie właczone ustawienia źeby się pokazywało jak coś).
A jak prubuje cały folder ten skasować to pokazuje sie coś takiego: (obrazek powyźej)
sprawdz program unlocker1.7.4.
Co dostajesz przy probie usuniecia tego pliku?
Lia kiedyś miała podobny problem z usunieciem 0 bajtowego pliku, o ile pamiętam jej się udało przy małej pomocy z zewnątrz.
Poszukaj sobie tego tematu.
Przenosze, bo w OT bardziej "ambitne" tematy się coś dziś produkują ;]
Lia kiedyś miała podobny problem z usunieciem 0 bajtowego pliku, o ile pamiętam jej się udało przy małej pomocy z zewnątrz.
Poszukaj sobie tego tematu.
Przenosze, bo w OT bardziej "ambitne" tematy się coś dziś produkują ;]
Tryb awaryjny nic nie pomógł tak samo jak normalnie w windowsie, dowiedziałem się, źe tego pliku nie moźna przenosić na inne partycje. A killbox to, co to jest jakiś program? Gdzie go moźna ściągnąć?
moźe killbox'em .
moze w trybie awaryjnym ?
Strona 1 / 1