Jak to usunac :| – 15min temu format mialem
Elo all
Moze mi pomozecie. Zrobilem formata i na dysku (C:)zrobił mi się katalog ___b i za Chiny nie idzie tego wywalic :| W tym katalogu sa jeszcze jakies 2 katalogi w których jest plik AAAA..........AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.RAR i zajmuje 0 KB Jak chcem wywalić to pokazuje się
Nie moźna usunąć AAAAAA~1.RAR: Nie moźna odnaleźć określonego pliku. Sprawdź czy ścieźka i nazwa pliku są określone poprawnie.
Jak sie tego pozbyć ?
Z gory dzieki za Odp.
PS: hmm mam jeszcze jedno pytanko z innej beczki ( nie bede zakladal nowego tematu ) Posiadam Drukarkę Canon i250 i jak chcem cos wydrukować to napisane jest Drukarka w trybie Offline ( a jest włączona ) dopiero jak reset zrobie to po uruchomieniu komputera zaczyna drukować to co miała w pamięci Ja to mam masakre z tym komputere.
Moze mi pomozecie. Zrobilem formata i na dysku (C:)zrobił mi się katalog ___b i za Chiny nie idzie tego wywalic :| W tym katalogu sa jeszcze jakies 2 katalogi w których jest plik AAAA..........AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.RAR i zajmuje 0 KB Jak chcem wywalić to pokazuje się
Nie moźna usunąć AAAAAA~1.RAR: Nie moźna odnaleźć określonego pliku. Sprawdź czy ścieźka i nazwa pliku są określone poprawnie.
Jak sie tego pozbyć ?
Z gory dzieki za Odp.
PS: hmm mam jeszcze jedno pytanko z innej beczki ( nie bede zakladal nowego tematu ) Posiadam Drukarkę Canon i250 i jak chcem cos wydrukować to napisane jest Drukarka w trybie Offline ( a jest włączona ) dopiero jak reset zrobie to po uruchomieniu komputera zaczyna drukować to co miała w pamięci Ja to mam masakre z tym komputere.
Odpowiedzi: 7
Jeźeli to błąd z tabicą alokacji to moźe nawet to nie pomóc czasami
Uźyj trybu awaryjnego z konsolą tekstową, tam da się wywaliś wszystko jak leci.
niech zgadne: masz na tej partycji FAT'a 32??
–MaRciN–[PL]–:ee nic nie idzie
:|
a AD2 ?
Tzn co nie idzie chkdsk? – " nie mogę usunąć", usuwanie", "nie mogę skasować" to słowa kluczowe których uźycie w wyszukiwarce do rozwiązania problemu moźe Cie doprowadzić
zeskanuj kompa w poszukiwaniu śmieci (wirusy itp.)
ee nic nie idzie
a AD2 ?
a AD2 ?
ad1. Sprubuj zeskanować dysk chkdsk i dopiero potem zacznij usuwać. Albo sprubuj pod dosem.
Strona 1 / 1