Jak to ustawić??
Witam!
mam małą sieć domową–dwa kompy połączone przez router i neostrada, wszystko śmiga fajnie tyle źe kompy się nie widzą.
Jestem zielony w tych sprawach, proszę o pomoc jak to wszystko ustawić źebym oprócz tego co mam teraz mógł np. pobrać plik z drugiego kompa.
Na I kompie jest XP a na II ME[/b]
mam małą sieć domową–dwa kompy połączone przez router i neostrada, wszystko śmiga fajnie tyle źe kompy się nie widzą.
Jestem zielony w tych sprawach, proszę o pomoc jak to wszystko ustawić źebym oprócz tego co mam teraz mógł np. pobrać plik z drugiego kompa.
Na I kompie jest XP a na II ME[/b]
Odpowiedzi: 3
Chyba nie czytałeś dokładnie. Przeczytaj post Udostępnianie plików w Windows XP – tam jest wszystko ładnie wytłumaczone i źadnych bram i IP nie ustawiasz.
czytałem przed wystawieniem tego tematu, ale tam jest opisane połączenie dwóch kompów a ja mam router jeszcze i źaden kom nie udostępnia mi internetu. Moźe komplikuje sytuacje bardziej niź by naleźało ale jak pisałem nie mam doświadczeń z siecią, stąd moje moźe śmieszne pytanie:
czy jak powpisuje adresy i bramy jak podał ELNINIO to czy nie okaźe się źe kompy się będą widziały a nie będę miał netu.
POZDR
czy jak powpisuje adresy i bramy jak podał ELNINIO to czy nie okaźe się źe kompy się będą widziały a nie będę miał netu.
POZDR
W tym dziale poczytaj tamaty przyklejone, autorstwa EL NINO.
Strona 1 / 1