jak to się robie UHARC'em?
Mam pytanko o program UHARC, czytałem pliki pomocy i róźne artykły gdzie dokładnie jest to samo, ale nie mogę sobie poradzić ze spakowaniem czego kolwiek. Jeśli ktoś mogł by mi pomóc to z góry dzięki. Proszę o jasną odpowiedź, jak ? co ? i gdzie wstukać.
Odpowiedzi: 6
Wybacz, ale specjalnie po to by Ci dogodzić nie bede ani progrmau instalował, ani – tym bardziej – go uźywał.
Przecieź wszystkie przęłączniki są w tym "manualu" wskazane, a do zrozumienia czego , ktory dotyczy nie trzeba nawet znać za bardzo języka.
Znalezienie teog linku zajęło mi parę sekund. Tusźe więc, źe gdyby tak poszukać to pewnie coś iwęcej w googlach by moźna trafić.
Przecieź wszystkie przęłączniki są w tym "manualu" wskazane, a do zrozumienia czego , ktory dotyczy nie trzeba nawet znać za bardzo języka.
Znalezienie teog linku zajęło mi parę sekund. Tusźe więc, źe gdyby tak poszukać to pewnie coś iwęcej w googlach by moźna trafić.
tak wszystko pieknie, ale czy nie mogl bys napisac jakiegos przykladziku, np chcesz skompresowac plik: c:\plik.exe i plik2.exe i np plik3.exe. i jak to zrobic aby wybrac stopien kompresji?
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=7669
..i jeszcz jedno co wpisac, gdy chce spakowac do pliku: np. przykład.uhc kilka plików?
Supcio, niby latwe, ale dzieki wielkie El Nino...
mam jeszcze pytanko, czy mam mozliwosc zmiany wielkosci kompresji bo automatycznie skompresowal: ALZ:2–mode i jeśli tak to co musze wpisac, prosze o przyklad
mam jeszcze pytanko, czy mam mozliwosc zmiany wielkosci kompresji bo automatycznie skompresowal: ALZ:2–mode i jeśli tak to co musze wpisac, prosze o przyklad
W oknie DOSa wpisz "uharc" – dostaniesz liste wszystkich przelacznikow. W googlach wpisz sobie "uharc switches".
Strona 1 / 1