jak to odwrócić?

w wnin xp w meni start ,programy wpisalem prawym klawiszem,,sortuj według nazwy'' i mi się poprzestawiała kolejność programów.Jak przywrócić stary stan, czyli kolejnosc wg. ich czasu kiedy je pobralem i uruchomilem na pc. I drugie pytanie, zaktualizowalem netscale z 7.0 do 7.1 i mam oba programy teraz , czy moza usunac 7.0 z listy?

Odpowiedzi: 4

:
w meni start , programy, siedzą dwie wersje netscape , sa wyszczególnione

Moźesz wyrzucic tą starszą...
Pawek
Dodano
09.12.2003 18:45:00
a z tym ręcznym zmienianiem kolejności programów to jak to zrobić?

Jak chcesz recznie przestawic to klikasz na to co chcesz przestawic nastepnie kursor myszy przesowasz tam gdzie chcesz i puszczas.
JaMaL
Dodano
09.12.2003 18:37:39
w meni start , programy, siedzą dwie wersje netscape , sa wyszczególnione, a z tym ręcznym zmienianiem kolejności programów to jak to zrobić?
Anonymous
Dodano
09.12.2003 18:26:19
:
w wnin xp w meni start ,programy wpisalem prawym klawiszem,,sortuj według nazwy'' i mi się poprzestawiała kolejność programów.Jak przywrócić stary stan, czyli kolejnosc wg. ich czasu kiedy je pobralem i uruchomilem na pc. I drugie pytanie, zaktualizowalem netscale z 7.0 do 7.1 i mam oba programy teraz , czy moza usunac 7.0 z listy?

Z jakiej listy??

Co do pierwszego pytania, to raczej się tego nie da odwrócic. Musisz sobie recznie to poprzestawiać.
Pawek
Dodano
09.12.2003 18:22:17
Anonymous
Dodano:
09.12.2003 17:24:21
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1