Jak sprawdzić typ(rodzaj) łącza internetowego??
Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób źeby sprawdzić jaki ma się typ łącza (LAN,DSL...) i jakiej jest prędkości nie licząc pytania się admina(mój jest jakiś mało rozmowny i jeźeli sam się o coś nie spytam to nic więcej nie powie i przez to połowy rzeczy nie wiem :D ) . Na początku wiedziałem jakie miałem to łącze tylko u nas ciągle jakieś zmiany są i juź się pogubiłem a teź niechce adminowi ciągle głowy zawracać
Odpowiedzi: 2
Jesli jestes w sieci, masz admina, to jestes w LANie. Natomiast jakiego lacza uzywa Wasza siec ? Spytaj admina :wink: .
Mozesz rowniez sprawdzic z jakim IP widziany jestes w necie, po czym wyszukac np. na ripe.net, co to za provider.
Zreszta co mi tam, wyrecze Cie :P .
Macie Polpak.
Mozesz rowniez sprawdzic z jakim IP widziany jestes w necie, po czym wyszukac np. na ripe.net, co to za provider.
Macie Polpak.
Jesli jestes w sieci, masz admina, to jestes w LANie. Natomiast jakiego lacza uzywa Wasza siec ? Spytaj admina :wink: .
Macie Polpak.
Macie Polpak.
Strona 1 / 1