Jak sprawdzić datę instalacji systemu??
Witam
Czy ktoś moźe wie gdzie w systemie moźna znaleźć informacje o dacie instalacji systemu??
Czy ktoś moźe wie gdzie w systemie moźna znaleźć informacje o dacie instalacji systemu??
Odpowiedzi: 13
Niema sprawy, zawsze do usług! 8)
Dzięki u mnie teź działa :)
AIDA
proste, wystarczy przejść na zakładkę System Operacyjny, potem klikasz tą kolorową ikonkę z logiem Windowsa o nazwie System Operacyjny. Jak pisze Właściwości Sytemu Operacyjnego to poniźej jest data instalacji systemu.
Aha, zakładam źe masz Aidę w wersji 3.75. Jak by były dalej jakieś problemy to nie pozostaje nic innego tylko pisać. Pozdrawiam! :D
Aha, zakładam źe masz Aidę w wersji 3.75. Jak by były dalej jakieś problemy to nie pozostaje nic innego tylko pisać. Pozdrawiam! :D
EE. No ja mam AIDE 32 ponoć "finalną" wersję, ale gdzie właściwie w niej są informacje o dacie instalki??
Panie, ja polecam programik Aida 32 bo tam to mozna sie oprocz tego :lol: wiele wiecej rzeczy dowiedziec
Dzięki wszystkim ale dla overa przedstawie jeszcze jpg'a:
(data utworzenia) :P
(data utworzenia) :P
Najłatwiejszym sposobem jest kliknięcie prawym na folder WINDOWS/Właściwości i Utworzony:... :P
hmm...jaki masz system operacyjny ? pr0 czy home ?
Over to nie prawda z tą ciekawostką, mam dowód:
Dzięki
c:windowssystem32ahui.exe i właściwości data utworenia jest datą instalacji systemu
Ciekawostka: jak się kliknie na właściwości katalogu system32 to data utworzenia będzie wskazywała 13 grudnia 1980 roku
Ciekawostka: jak się kliknie na właściwości katalogu system32 to data utworzenia będzie wskazywała 13 grudnia 1980 roku
systeminfo.exe
>> Data oryginalnej instalacji
>> Data oryginalnej instalacji
Strona 1 / 1