Jak skutecznie usunąć SP2 z Windowsa?

Witam,

Zainstalowałem windowsa łącznie z Sp2. Mam scaloną płytę z SP2. Nie mam go w dodaj/usuń, a koniecznie chce sie go pozbyc.

Pozdrawiam,
Jarek

Odpowiedzi: 2

McScr@by:

Jak nic to nie da to mam jeszcze jedną propozycję.
Zainstalować ponownie SP2 ale z paczki lub z CD Edition ( jesli będzie taka moźliwość ) i jeśli utworzy w Dodaj/usuń ten składnik to wywalić, IMO powinien nadpisać istniejącą aktualizację.
Co myślisz kolego o tym ?

Odpisują pierwotnie nawet się nad tym kiwałem – sam juź bowiem SP2 na SP2 nakładałem. Jednak nadal nie będzie czego odinstalować, a własciwie przywrócić , bo zostanie to co na płycie pierwotnej było czyli dalej SP2.
Obserwują to co isę w plikach uninst znalazło,a właścieiw w tym backupie SP1 i patrząc na SP2 nadal mam głębokie przekonanie, źe się tego i nadpisać bez opoów nie dan płytą z SP1 – tyle, źe to juź tylko przeczucie(?), a nie iwedza praktyczna.

Moźe poprzez jakiXPLite szło by tak "wyrezać" systme, źe potem by się dąło do SP1 wrócić, ale to teź tylko gdybanie.
Rebe
Dodano
14.12.2004 14:17:31
Rebe nie miałem potrzeby wywalania SP2 ( u mnie siedzi jako aktualizowany na SP1 ), więc mimo szczerych chęci z mojej strony nie wiem jak jest faktycznie, ale jak bym miał potrzebę to bym próbował tą metodą.
Jak nic to nie da to mam jeszcze jedną propozycję.
Zainstalować ponownie SP2 ale z paczki lub z CD Edition ( jesli będzie taka moźliwość ) i jeśli utworzy w Dodaj/usuń ten składnik to wywalić, IMO powinien nadpisać istniejącą aktualizację.
Co myślisz kolego o tym ?
McScr@by
Dodano
14.12.2004 13:53:25
jaro850T5
Dodano:
14.12.2004 13:09:53
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1