JAk sie wylogowac???

Chodzi mi dokladnie o to jak sie wylogowac po zalogowaniu na inny komputer w sieci a mianowice...gdy klikam na na otoczenie sieciowe a tam na konkretny komp to ukazuje sie monit z userem i haslem po wpisaniu usera i hasla loguje sie na kompa...ale teraz chcialbym zrobic to w druga strone,czyli wylogowac, aby ukazal sie raz jeszcze monit o usera i haslo :roll:

Odpowiedzi: 6

No fakt usunac mozna ale nie LOGOWANIE tylko udostepnienie :roll: > Rzecz w tym zeby wylogowac kogos...cos tak jakby dac KICKa, zeby koles raz jeszcze musial wpisac user i haslo, aby moc wejsc na mojego kompa...

Moze znacie jakis programik do takich rzeczy??? :roll:
poskus
Dodano
04.10.2003 23:29:36
Nie wiem czy o to ci chodzi.
Panel sterowania/Narzędzia administracyjne/zarządzanie komputerem/foldery udostempnione/sesje i tam mozes usunąć połączenie z laptopa
Ihasan
Dodano
02.10.2003 18:10:18
Nie wiem czy o to ci chodzi.
Panel sterowania/Narzędzia administracyjne/zarządzanie komputerem/foldery udostempnione/sesje i tam mozes usunąć połączenie z laptopa
Ihasan
Dodano
02.10.2003 18:10:18
No dobrze ale....jezeli mam 2 kompy w sieci: stacjonarny(xp) i laptopa(xp) i z laptopa ktos loguje sie na stacjonary z podaniem usera i hasla to w jaki sposob ja moge wylogowac tego uzytkownika z laptopem z mojego kompa(stacjonarnego)? :roll:
yyy bo rozumie ze NET USE trzeba z laptopa wpisac...tak?
poskus
Dodano
01.10.2003 23:00:00
net use \komputerzasób /delete
EL NINO
Dodano
01.10.2003 22:28:15
To pytanie tez mnie nachodzilo, ale niestety do tej pory nie wiem. Moj sposob na to to ponowny rozruch Kompa, hehe :)

Naprawde niezawodna metoda ... a co najlepsze – skutkuje.
Flaws
Dodano
01.10.2003 22:18:35
poskus
Dodano:
01.10.2003 21:05:02
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1