Jak sie tego po\byc??reklama zachecajaca do spypotter
za akzdym razem jak otwoeram opere mam czarna zakladke z tekstem o zabezpieczeniach otwiera sie strona spyspotter i pisze by zainstalowac ich program a potem by go kupic.jak usunac pojawianie sie tej reklamy.niechc etego programu bo mam dwa inne programy.
Odpowiedzi: 7
wczesniej mialem norton internet securiti i to blokowal wiec nie wiedzialem.
sprawdze czy nie bedzie uciazliwe blokowanie wsszystkich okienek bo czasami porzebne sa.
sprawdze czy nie bedzie uciazliwe blokowanie wsszystkich okienek bo czasami porzebne sa.
To normalka, przed chwilą sprawdziłem. Odziwo Opera nie blokuje tego wyskakującego okienka, a powinna.
Chyba ze masz włączone "Blokuj wszystkie wyskakujące..." i nadal się ono pokazuje?
BTW, Firefox zablokował, natomiast IE pokazała reklame ale o innej treści.
PS, nie SpyBoota a SpyBot :wink:
Chyba ze masz włączone "Blokuj wszystkie wyskakujące..." i nadal się ono pokazuje?
BTW, Firefox zablokował, natomiast IE pokazała reklame ale o innej treści.
PS, nie SpyBoota a SpyBot :wink:
Sprobuj wylaczyc w Opcjach internetowych ActiveX. Mozesz rowniez uzyc SpyBoota czy innego Ad–Aware.
polaczenie z netem mam wczesniej.zauwazylem ,ze wywoluje to strona ogame.pl ale w IE tez otwiera okno ale inne z innego serwera.Po otwarciu drugi raz ogame.pl nic sie nie dzieje ale jak zamkne opere i otworze ,i otworze ogame(zawsze mam tą zakladke) to pojawia sie to okno.
program wykazal ,ze wszystko ok oprocz.
program wykazal ,ze wszystko ok oprocz.
O23 – Service: Forceware Web Interface (ForcewareWebInterface) – Unknown owner – C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe" –k runservice (file missing)
Unnecessarily These entries shows all services which are not from Microsoft. Often malware is starting as a systemservice and it's not easy to detect it.
This service (apache.exe" –k runservice (file missing)) was identified as a good one.
Unnecessary (deactivated) entry that can be fixed.
Opera rowniez posiada blokade wyskakujacych okien.
Uzywasz chyba neostrady – widze po IP. Uruchamiajac Opere uruchamiasz polaczenie z netem ? Czy jest ono juz wczesniej wlaczone ? To na bank okno Opery ?
Uzywasz FlashGeta ?
Zainteresuj sie programikiem HiJack This. Znajdziesz go w przyklejonym tutaj temacie "FAQ...".
Uzywasz chyba neostrady – widze po IP. Uruchamiajac Opere uruchamiasz polaczenie z netem ? Czy jest ono juz wczesniej wlaczone ? To na bank okno Opery ?
Uzywasz FlashGeta ?
Zainteresuj sie programikiem HiJack This. Znajdziesz go w przyklejonym tutaj temacie "FAQ...".
nie mam strony startowej mam ostatnia sesje.na poprzednim systemie mialem nortona blokowal takie okna.
na przycisku jest ok.jest to dodatkowa zakladka o rozmiarach tego screna
na przycisku jest ok.jest to dodatkowa zakladka o rozmiarach tego screna
W Operze ? Dziwne.
Jaka masz strone startowa ? To normalna zakladka Opery, czy male okno iexplorera ?
Jaka masz strone startowa ? To normalna zakladka Opery, czy male okno iexplorera ?
Strona 1 / 1