Jak sie tego po\byc??reklama zachecajaca do spypotter

za akzdym razem jak otwoeram opere mam czarna zakladke z tekstem o zabezpieczeniach otwiera sie strona spyspotter i pisze by zainstalowac ich program a potem by go kupic.jak usunac pojawianie sie tej reklamy.niechc etego programu bo mam dwa inne programy.

Odpowiedzi: 7

wczesniej mialem norton internet securiti i to blokowal wiec nie wiedzialem.

sprawdze czy nie bedzie uciazliwe blokowanie wsszystkich okienek bo czasami porzebne sa.
badam
Dodano
23.12.2005 10:59:17
To normalka, przed chwilą sprawdziłem. Odziwo Opera nie blokuje tego wyskakującego okienka, a powinna.
Chyba ze masz włączone "Blokuj wszystkie wyskakujące..." i nadal się ono pokazuje?
BTW, Firefox zablokował, natomiast IE pokazała reklame ale o innej treści.

PS, nie SpyBoota a SpyBot :wink:
Bobi
Dodano
23.12.2005 10:12:02
Sprobuj wylaczyc w Opcjach internetowych ActiveX. Mozesz rowniez uzyc SpyBoota czy innego Ad–Aware.
EL NINO
Dodano
22.12.2005 21:49:15
polaczenie z netem mam wczesniej.zauwazylem ,ze wywoluje to strona ogame.pl ale w IE tez otwiera okno ale inne z innego serwera.Po otwarciu drugi raz ogame.pl nic sie nie dzieje ale jak zamkne opere i otworze ,i otworze ogame(zawsze mam tą zakladke) to pojawia sie to okno.

program wykazal ,ze wszystko ok oprocz.

O23 – Service: Forceware Web Interface (ForcewareWebInterface) – Unknown owner – C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe" –k runservice (file missing)
Unnecessarily These entries shows all services which are not from Microsoft. Often malware is starting as a systemservice and it's not easy to detect it.
This service (apache.exe" –k runservice (file missing)) was identified as a good one.
Unnecessary (deactivated) entry that can be fixed.
badam
Dodano
21.12.2005 22:14:31
Opera rowniez posiada blokade wyskakujacych okien.

Uzywasz chyba neostrady – widze po IP. Uruchamiajac Opere uruchamiasz polaczenie z netem ? Czy jest ono juz wczesniej wlaczone ? To na bank okno Opery ?
Uzywasz FlashGeta ?

Zainteresuj sie programikiem HiJack This. Znajdziesz go w przyklejonym tutaj temacie "FAQ...".
EL NINO
Dodano
21.12.2005 21:05:54
nie mam strony startowej mam ostatnia sesje.na poprzednim systemie mialem nortona blokowal takie okna.

na przycisku jest ok.jest to dodatkowa zakladka o rozmiarach tego screna
badam
Dodano
21.12.2005 13:25:03
W Operze ? Dziwne.
Jaka masz strone startowa ? To normalna zakladka Opery, czy male okno iexplorera ?
EL NINO
Dodano
21.12.2005 10:10:25
badam
Dodano:
20.12.2005 22:58:05
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1