jak sie robi "/' ale pionowo???
jak sie robi "/' ale pionowo??? – wiem ze to głupie pytanie ale zapomniałem!
Odpowiedzi: 8
To się umyj – masz w podpisie, mi cos o zebach gadasz :> jestes czystosciofilem :wink: ?
nie kupuj radiatorów... tylko masz 2 wyjscia
1) nie chuchać na klawisz enter bo jak komuś naprawde ostro śmierdzi to sie ogormne ciepło wytwarza wiec poprostu chuchaj w inną stronę...
2) jedz na detox zębów.. sama pasta w Twoim przypadku nie pomoze
1) nie chuchać na klawisz enter bo jak komuś naprawde ostro śmierdzi to sie ogormne ciepło wytwarza wiec poprostu chuchaj w inną stronę...
2) jedz na detox zębów.. sama pasta w Twoim przypadku nie pomoze
kurde no ale radiatory trzaba kupic, bo klawisz enter sie za bardzo grzeje ... ;/ wiecie gdzie kupie radiator do klawiatury ?
Pyton_000:Wilson puknij się w głowe tak jak ten twój kolega na avarcie to wtedy przypomnisz sobie źe to nie jest crack wymagany tylko modding polegający na walnięciu młotkiem 4 razy w okolicach + i – :wink:
Nie znasz sie.
Najpierw crack potem klawiature nalezy polac cola nie pepsi to musi byc cola potem kilka razy o sciane, ewentualnie z okna wyzuci tylko musi byc bardzo wysoko i po wszystkim. :wink:
Wilson puknij się w głowe tak jak ten twój kolega na avarcie to wtedy przypomnisz sobie źe to nie jest crack wymagany tylko modding polegający na walnięciu młotkiem 4 razy w okolicach + i – :wink:
trzeba cracka do klawiarury :lol:
bluzgmaster:I w dodatku czytać napisów na klawiaturze nie potrafisz :mrgreen:
na klawiaturze opcja shift + "" nie wygląda jak pionowa ciągła linia... tylko jak przerywana.. i chłopak poprostu nie skojarzył
I w dodatku czytać napisów na klawiaturze nie potrafisz :mrgreen:
Strona 1 / 1