jak się pozbyć syfu z p2p????

nie wiem czy to dobre miejsce na forum aby opisac ta sprawe ale sprobuje...
sciagalem przez bearshare film ktory po sciagnieciu sie filmem nie okazal tylko jakims syfem :x nie moge go teraz usunac, przeniesc, zmienic nazwy itp. bo wyskakuje mi komunikat ze "plik jest uzywany przez inna osobe lub program,zamknij programy ktore moga go uzywac...itd" a ja nie mam bladego pojecia przez jaki program moze on byc uzywany :evil: niby nic zlego mi na kompie nie robi poza tym ze zajmuje niepotrzebnie miejsce na dysku (700mb) i strasznie mnie denerwuje!!! :evil: pomozcie ludzie bo nie wiem co robic!! z gory dzieki

Odpowiedzi: 3

dzieki klonpiotr
zadzialal kilbox i mam juz swiety spokoj :D nastepnym razem bede uwazal
alf_red
Dodano
11.11.2005 11:31:40
spróbuj tak:
jesli uzywasz jakiegos menadzera plików np. total commandera to go uruchom, odpal menadzera zadan windows (ctrl+alt+del) i zakoncz proces explorer.exe, nie zamykaj menadzera zadan, a w menadzeze plików znajdz to co chcesz usunac. wywal go. nastepnie w menadzerze zadan przejdz do zakładki aplikacje kliknij nowe zadanie a w okienko uruchom wpisz explorer.exe i nastepnie wywal plik z kosza. mozna tez prubowac w trybie awaryjnym ale nie zawsze sie to udaje.

PS spróbuj tez programu unlocker nie sprawdzałem jego działania w takich warunkach ale moze pomoze
cybull
Dodano
11.11.2005 01:12:23
baa.trza bylo isc do sklepu/wypozyczalni i sciagnac stamtad film.

sprobuj takie programem : kilbox
klonpiotr
Dodano
11.11.2005 00:24:08
alf_red
Dodano:
10.11.2005 23:58:15
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1