Jak się połączyć
Co zrobić źebym mógł zasysac przez Emule :?: :?: :?:
Dodam źe udostępniłem 1250 plików , ustawiłem połączenie na cable 32 i jak chce się połączyć to du...
Trzeba jakiś adres IP wpisywac czy cuś........ , gdzie moge znaleść taki adres.
Qrcze mam Kazee Lite , Direct Connect ale z tym emule mam najwięcej problemów :x
Prosze o pomoc
Dodam źe udostępniłem 1250 plików , ustawiłem połączenie na cable 32 i jak chce się połączyć to du...
Trzeba jakiś adres IP wpisywac czy cuś........ , gdzie moge znaleść taki adres.
Qrcze mam Kazee Lite , Direct Connect ale z tym emule mam najwięcej problemów :x
Prosze o pomoc
Odpowiedzi: 20
wins ma absolutna racje, jak bedziesz oszukiwal, to ci zbanuja i CYA, a z edonkeyem i e mulem tak juz jest, poprostu muisz troche udostepnic, to chyba dziala podobnie jak punkty na kazie, a wtedy bedziesz juz mial luz zobaczysz :)
wins ma absolutna racje, jak bedziesz oszukiwal, to ci zbanuja i CYA, a z edonkeyem i e mulem tak juz jest, poprostu muisz troche udostepnic, to chyba dziala podobnie jak punkty na kazie, a wtedy bedziesz juz mial luz zobaczysz :)
Muszę wam powiedzieć źe Emule to coś pięknego.Nie dość źe znajduje tu wszytsko czego dusza zapragnie , to moźna nacieszyć oko tymi wykresami , polskim tłumaczeniem ,transferem i oczywiście źe moźna pogadać, tylko szkoda ze muszę czaasami sporo czekać w kolejce ale i tak warto to mieć
wins:Czy to sa twoje poczatki z mulem :?:
Tak to są moje początki z Emule.Mam Kaze lite direct Connect i Emule który jest dla mnie najdziwniejszy.
Ta kolejka mnie dobija aź się zastanawiam czasami czy nie saksować tego emule , ale raczej nie zrobie tego bo w emule moźna znaleśc więcej niź w DC i chyba nawet i w kazie
kylson:Jeszcze mam jedną małą sprawe.
Otóź przewaźnie stoje w kolejce po pare godzin źeby coś sciągnąc , a inni jak odemnie chcą sciągnąc to pare sekund.
Co jest :?: :?: :?:
Da się czym to przyspieszyć , oszukac w kolejce coś itd..... :?:
Aha i o co chodzi z tym "źródeł" i "priorytet"
Czy to sa twoje poczatki z mulem :?: Jesli tak to nalezy sie uzbroic w cierpliwosc, na poczatku tez tak mialem a pozniej poszlo juz z gorki. A co do oszukiwania to nie radze, tacy delikwenci sa od razu banowani a wtedy mozesz stac w kolejkach i caly dzien a o zassaniu czegokolwiek mozesz w takim przypadku zapomniec.
Jeszcze mam jedną małą sprawe.
Otóź przewaźnie stoje w kolejce po pare godzin źeby coś sciągnąc , a inni jak odemnie chcą sciągnąc to pare sekund.
wyjdzie taniej o 2 zlote, czy wyjdzie po 2 zlote na glowe ? bo jak po 2 zl na glowe, to co to jakis belt ? taki taniutki, patykiem pisane pewnie ? :D hehehe
Jak kupicie goolmany lub kuntersztyny :D to wyjdzie taniej. 2 zł na głowe :D
Chcemy wiecej, chcemy wiecej, chcemy wiecej.
Chcemy wiecej, chcemy wiecej, chcemy wiecej.
kylson:ozz17:no widzisz kylson jeszcze dzisaj rozwiazalismy twoj problem
no nie zupełnie bo pojawia mi się drobny błąd.W sumie mogę sciągać pliczki itd ale niemniej jednak to mi przeszkadza
Bez tego bledu sa wersje 0.28a i powyzej.
hmm kylson nie mysl ze jeden maly browarek zaspokoji wielie laknienie naszych moderatorow i innych userow :) hehe a tak po prawdzie to sam bym sie napil :) no to nie widze innego wyjscia jak DRUKUJMY pieniadze :D hhe ale tak odrazu w euro, bo mnie jedzie roboty :) wiesz w kantorze dorze stoi :)
hmm kylson nie mysl ze jeden maly browarek zaspokoji wielie laknienie naszych moderatorow i innych userow :) hehe a tak po prawdzie to sam bym sie napil :) no to nie widze innego wyjscia jak DRUKUJMY pieniadze :D hhe ale tak odrazu w euro, bo mnie jedzie roboty :) wiesz w kantorze dorze stoi :)
no panowie i panie to dla was
X 3296
Na dzień dzisiejszy przypada po jednym symbolicznym browarku na głowe.
X 3296
Na dzień dzisiejszy przypada po jednym symbolicznym browarku na głowe.
Jak najbardziej pomóź ozz'emu w załatwianiu procentów i będziemy kwita :)
Spróbuj przeinstalowac emule
Spróbuj przeinstalowac emule
Ozz17
hehe źarty cię się trzymają :)
(czy to na powaźnie???)
hehe źarty cię się trzymają :)
(czy to na powaźnie???)
mozesz sie ze mna zrzucic na flaszeczki dal wszystkic userow na cenrtum, bo inaczej dostane bana :D hehe i Slay3r bedzie szczesliwy i ja zadowolony no dalej przylacz sie do zorganizowanej akcji :D hehehe
ozz17:no widzisz kylson jeszcze dzisaj rozwiazalismy twoj problem
no nie zupełnie bo pojawia mi się drobny błąd.W sumie mogę sciągać pliczki itd ale niemniej jednak to mi przeszkadza
Aha dzięks dla jak zawsze pomocnego SLAY3R i oczywiście ozz17 :)
Qrde jak wam się odwdzięcze :?: