jak sformatowac win. XP ???!!!! HELP ME !!!!!!!
mam na partycji ntfs zainstalowanego XP i chcem sformatowac ta partycje na ktorej jest XP i zainstalowac na niej windowsa Me. jak mam to zrobic ??????? HELP !!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedzi: 19
Bo ten malaxer od kasy czyli microshit napisał tak by loodzie co mają p 200 mzh mogli powiedzieć źe mają dobre kompy, bo im win shit chodzi :lol:
Poprostu masz za szybki sprzet xp takiego nie ubsluguje:)
Ale powaga.To po kiego wała mikerosoft podawal ze minimalne wymagania windowsa shita millenuma to procek 166 i pamiec 32 mb jak na takiej konfiguracju (zreszta i duzo szybszej) na tym chalowatym systemie mp3ki nie mozna odpalic !?
Ale powaga.To po kiego wała mikerosoft podawal ze minimalne wymagania windowsa shita millenuma to procek 166 i pamiec 32 mb jak na takiej konfiguracju (zreszta i duzo szybszej) na tym chalowatym systemie mp3ki nie mozna odpalic !?
mialem w domu chyba z 5 rozmaitych maszyn przez ostatnie lata, poczynajac od 486 az do dzisiejszego sprzetu. pracuje rowniez na komputerze w pracy. moim zdaniem lekko 70% stabilnosci to sprzet, a tylko reszta to soft, system itd, na dobrym, markowym, niekoniecznie najszybszym ale stabilnym sprzecie Me moze bardzop ładnie pracowac, natomiast na niedopasowanym i wyzylowanym no name nawet najstabilniejszy system bedzie sie wieszal. w tej chwili uzywam athlona1600+ na gigabycie 7va /kt400/ 384 ddry i radeon9000pro /ale radeon od gigabyte oczywiscie/, i po odpowiednim dobraniu pamieci nie wiem co to jest niebieski ekran, czy zwis systemu. i to bez roznicy czy winme, czy tez xp.
pozdrawiam
pozdrawiam
ja ze swojej strony po raz kolejny napisze źe pracuje na he jakieś 3 miechy i wszystko chodzi dobrze, nie widze źadnych spadków wydajności, gorszej obsługi sprzętu czy cokolwiek w porównaniu z pro corporative
ja ze swojej strony po raz kolejny napisze źe pracuje na he jakieś 3 miechy i wszystko chodzi dobrze, nie widze źadnych spadków wydajności, gorszej obsługi sprzętu czy cokolwiek w porównaniu z pro corporative
1. Powiedz mi co nie znajduje się w HE a jest ci potrzebne?
2. SP1 ci nie chodzi ma pewnie masz dupiaty sprzęt (no name).
3. Naucz się pisać (chba, źe w gimnazjum tego nie uczą :lol: )
2. SP1 ci nie chodzi ma pewnie masz dupiaty sprzęt (no name).
3. Naucz się pisać (chba, źe w gimnazjum tego nie uczą :lol: )
No to edzie to będzie, he nie miałem, ale dla mnie był by za bardzo okrojony, ale niektórym to pasuje, No wiesz xp + SP1 nie zawsze daje rezultaty pozytywne ( ile ludzi ma kłopoty) ale moźe u ciebie i dobrze chodzić (ngdy nic nie wiadomo). :) [/list]
Lezio111:Leopod zadajesz głupie texty
I kto to mówi!? :lol:
Lezio111:jak piszę źe pro corporae to oznacza źe to edzie według mniej najprostrze i najlepsze rozwiązanie. Bo przecierz he to shit :)
1. No wiesz lezio, nie wymagaj ode mnie źebym wiedział, o co ci edzie (niestety, ale nie jestem jasnowidzem).
2. Miałeś kiedyś HE? Znam wielu ludzi, którzy uźywają HE i są w pełni zadowoleni.
3. Naucz się pisać (chyba, źe w gimnazjum tego nie uczą).
Lezio111:
w2k moim zdaniem jest stabilniejszy. Jest nawalony umnie w autostanrcie, na starcie 90 mb na 128 i odpalam z 15 explolerów, paint shop pro i winampa 3 i nawet nie muli :) NA expe mnie juź muli źe chej :)
Kaźdy ma inne upodobania. Ja uwaźam (i wiele innych osób teź), źe XP z SP1 jest obecnie najstabilniejszym systemem Microsoftu. Inna sprawa, źe masz 138RAM Rozsąde minimum dla XP to 256RAM, więc nie diw się, źe ci muli.
Leopod zadajesz głupie texty: jak piszę źe pro corporae to oznacza źe to edzie według mniej najprostrze i najlepsze rozwiązanie. Bo przecierz he to shit :)
w2k moim zdaniem jest stabilniejszy. Jest nawalony umnie w autostanrcie, na starcie 90 mb na 128 i odpalam z 15 explolerów, paint shop pro i winampa 3 i nawet nie muli :) NA expe mnie juź muli źe chej :)
Lezio111:
Ładny wygląd: XP pro corporate
A co na HE nie będzie ładnego wyglądu? :lol:
Lezio111:
Stabilność:w2k z servies packami
Bzdura, Windows XP z SP1 jest stabilniejszy od 2000.
Lezio111:
A co na HE nie będzie ładnego wyglądu? :lol:
Lezio111:
Bzdura, Windows XP z SP1 jest stabilniejszy od 2000.
Nawet microshit to potwierdza.
Jak chcesz:
linia 9x:98 SE
shit: Me :D
Jak chcesz:
Nawet microshit to potwierdza.
Jak chcesz:
Jak chcesz:
Jeśli nie podoba ci się wygląd XP to sobie moźesz zmienić na klasyczny, a nie instalować Win 2k. Jak chcesz mieć Windę na jądrze 9x to walnij sobie instalkę Win 98SE (zgadza się, źe Me to niewypał).
jezeli chcesz miec w miare stabilny system i zeby wygladal "kanciasto" to polecam zainstalowanie win2k – pod warunkiem ze walniesz SP3 – a o millenium to zapomnij bo to jeden wielki zwiech – dostalem blue screena , jak otworzylem "moj komputer" – jedna wielka polewka z tego systemu
Po kit tobie milenium shit? no chyba źe masz duźe kłopoty z xpekiem to radzę i tak coś innego. :)
Po kit tobie milenium shit? no chyba źe masz duźe kłopoty z xpekiem to radzę i tak coś innego. :)
Pisałem juź kiedyś o tym:
Po zbootowaniu Windowsa z płytki uruchom konsole naprawczą. (przyciskiem r). Pojawi ci się coś w rodzaju DOSa. Formatujesz poleceniem format c: (tu wpisujesz system plików) Jeśli byś miał problemy to wpisz format /?
Po zbootowaniu Windowsa z płytki uruchom konsole naprawczą. (przyciskiem r). Pojawi ci się coś w rodzaju DOSa. Formatujesz poleceniem format c: (tu wpisujesz system plików) Jeśli byś miał problemy to wpisz format /?
Pisałem juź kiedyś o tym:
Strona 1 / 1