jak sciagnac filmik ze stronki
Witam
chcialbym sie dowiedziec w jaki sposob mozna sciagnac sobie plik filmowy np ze stronki www.maxior.pl? jest jakis program dzieki ktoremu bede mogl cos takiego zrobic?
pozdro
chcialbym sie dowiedziec w jaki sposob mozna sciagnac sobie plik filmowy np ze stronki www.maxior.pl? jest jakis program dzieki ktoremu bede mogl cos takiego zrobic?
pozdro
Odpowiedzi: 11
CHIKEN:a wiecie moze jak sciagnac filmik ze stronki ktora jest zrobiona we flashu?
pozdro
W cache'u powinienn zostać. Stamtąd go "wyciągnij".
a wiecie moze jak sciagnac filmik ze stronki ktora jest zrobiona we flashu?
pozdro
pozdro
Na poczatek sprawdz zrodlo strony i skopiuj link do filmu,
a nastepnie wklej go do programu FlashGet, 8) :wink: :wink: 8)
jest to dosc fajny program, ktory przyspieszy ci sciaganie filmu.
a nastepnie wklej go do programu FlashGet, 8) :wink: :wink: 8)
jest to dosc fajny program, ktory przyspieszy ci sciaganie filmu.
dzieki faktycznie :P
CHIKEN:aj aj sprobowalem twojego sposobu :P nie zapisuje linku do filmu tylko do stronki i ja tylko otwiera :D
Tak wiec wklejasz nie ten link co potrzeba. Ja tym sposobem posciagalem sobie z 300mb filmow z tej strony :]
Link poprawny znajduje sie w linijce ktora zaczyna sie od:
w 2 czesci kodu strony.
Przykladowy link:
Przykladowy link:
[...]
http://..... to wlasnie link do filmu.
aj aj sprobowalem twojego sposobu :P nie zapisuje linku do filmu tylko do stronki i ja tylko otwiera :D
mozna to rozwiazac inaczej. kopiujesz link, otwierasz notatnik i wpisujesz cos takiego:
zapisujesz plik jako nazwa.html, otwierasz ta utworzona strone, klikasz na link prawym i wybieraz "zapisz element docelowy jako..."
i zrobione :)
zapisujesz plik jako nazwa.html, otwierasz ta utworzona strone, klikasz na link prawym i wybieraz "zapisz element docelowy jako..."
i zrobione :)
tylko ze biore kopiuje link i potem go wrzucam do np media playera zeby odtworzylo i potem zapisac to wyskakuje blad :D
oczywiscie w codzie strony sa zapisane linki ;]
moze jeszcze jakies propozycje???
gdzies czytalem ze Download Accelerator Plus chyba daje rade, ale nie sprawdzalem
Strona 1 / 1