Jak rozstawić głośniki
Jak byście rozstawili głośniki 5.1 albo dwie duźe kulumny w takim pokoju zakładając, źe siędzę przy kompie? www.dymeq.ovh.org/plik.jpg
Odpowiedzi: 20
lizus :Phaida:przynajmnie sa na tym forum ludzie dobrzy 8) alez oczywiscie, ze jest mily! 8)
haida:przynajmnie sa na tym forum ludzie dobrzy 8) alez oczywiscie, ze jest mily! 8)
Bobi – co taka nagła zmiana upodobań? Przecieź
To co napisał Bobi w http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=48747 :To juź adik mniej więcej moje gusta znasz, tak więc pode mnie fotki dobieraj ;] only blond.
to nie to co –
:mrgreen:
przynajmnie sa na tym forum ludzie dobrzy 8) alez oczywiscie, ze jest mily! 8)
no patrz go, jaki sie mily zrobil :wink:Bobi:Nie bój nic haida, szowinistyczne świnie juź nie raz dają o sobie znać. :mrgreen:
Zamiast się obraźać lepiej byś ich jaką błyskotliwą ripostą okrasiła :]
Nie bój nic haida, szowinistyczne świnie juź nie raz dają o sobie znać. :mrgreen:
no i co? dalo ci to cos?
no chyba jednak nie.haida:alez ja sie wyrazilam bardzo doklanie...
czesc.haida:wiecej na tym forum sie nie pojawie
my tez neihaida:i rzeczywiscie sie obrazam 8) ale nie przejmuje mnie to :P
alez ja sie wyrazilam bardzo doklanie... i co ma to tego rozpuszczenie?! czy ty naprawde jestes adminem? powinienes cos takiego lagodzic, a nie jeszcze dogadywac :? wiecej na tym forum sie nie pojawie :? :? :? za bardzo denne.. nom, i rzeczywiscie sie obrazam 8) ale nie przejmuje mnie to :P
Po kimś a nie na kimś :P .
EL NINO:
BTW, chyba nie wiesz tak naprawde co znaczy "jechac po kims".
Zaleźy w jakim znaczeniu :mrgreen:
Przeciez maja racje jesli chodzi o "rozpuszczenie". Dlaczego ? Ano dlatego, ze napisalas cos o dwoch miejscach i dziwisz sie pytaniom nastepujacym po tej wypowiedzi. Dziwisz i obrazasz. Czytalas post otwierajacy ten temat ? Chyba nie do konca.
Jesli cos piszesz, wyrazaj precyzyjnie swoje mysli. Tu nie ma miejsca na to, aby ktos musial sie domyslac co masz na mysli. To forum a nie kolejny czat.
Jesli cos piszesz, wyrazaj precyzyjnie swoje mysli. Tu nie ma miejsca na to, aby ktos musial sie domyslac co masz na mysli. To forum a nie kolejny czat.
nie otb, chodzi o to, ze jak ktos chce komus pomoc i inne osoby tego nie rozumieja (no bdyby to bylk autor tematu, to by bylo spoko)i z tego powodu zaczyna sie goraca dyskusja... i padaja stwierdzenia "8–latka, bez manier, rozpuszczona" na osobe ktora ma 3 razy tyle lat
Co to znaczy "jadą" ? Ktos komus ubliza ? Wyzywa ? Opluwa ?haida:...gdzie wszyscy po wszystkich jada;/...
no akurat 3 nie uznaje, bo go sprawa nie dotyczy. zreszta ja koncze ta denna dyskusje i nie bede sia na takim forum udzielas, gdzie wszyscy po wszystkich jada;/ zegnajcie ( to do tych milych ludzi:D )
gieras:jak to dobrze ze nie ja jeden zwariowalem :Pmettal:gieras:tego rowniez nie rozumiem :shock:haida:to swiadczy o psychice
gieras – nie martw sie, nie jestes osamotniony. Widocznie z nami cos nie tak :lol:
No to jest nas trzech.
A więc tak – 1 głośnik prawy górny róg ( naprzeciw kompa)
2 głośnik kolo szafki od strony kompa
3. głośnik nad łóźkiem
4 głośnik nad szafką przy łózku
5 głośnik koło okna od strony drzwi
Subwoofer pod głośnikiem 1 skierowany ku ścianie ( a właściewie kątowi)
jak to dobrze ze nie ja jeden zwariowalem :Pmettal:gieras:tego rowniez nie rozumiem :shock:haida:to swiadczy o psychice
gieras – nie martw sie, nie jestes osamotniony. Widocznie z nami cos nie tak :lol:
moze, ale ja tego nie powiedzialam :?
gieras:tego rowniez nie rozumiem :shock:haida:to swiadczy o psychice
nie martw sie, ja ciebie tez nie rozumiem ;)
tego rowniez nie rozumiem :shock:haida:to swiadczy o psychice