Jak rozmiescic ULUBIONE

Witam !!!
:)
Mam problemik, otoź za kazdym razem jak w ulubionych rozbie sobie katalog do ktorego wrzucam linki stron folder ten londuje na samym dole, Nieda sie poukładac ich alfabetycznie w raden prosty sposob.
Nie ma zadjen opcji ktora by pozwoliła tak jak na dysku rozmiescic wedlug nazw :!:

Ktos zna jakis sposob :?:

Odpowiedzi: 12

nie mozesz wejs na dysk tamgdzie masz wini massz tam folder Documents and Settings i tam nazwany znowu folter na kowalski i tam wchodziszw ulubione i dajesz rozmiesc wedlug nazw :P
Nio0oN
Dodano
07.10.2003 21:31:24
gieras:
HoMeR:
:idea: Juź wiem :idea:

Otóź to sortowanie po kliknieciu myszka nie działa w XP :? SZKODA
Ale ja znalazłem sposób ( chyba przez przypek ) wystarczy tak jak sugerowali kliknac prawym ale zamiast nie istniejacego "rozmieść ..." kliknac EKSPORUJ i w tym oknie porozmieszczac foldery i linki :D

Pozdrawiam i dzieki za chęć pomocy
jak niema jak jest ?? ja mam XPprof i dziala mi sortowanie
u mnie tez jest.Klikasz prawum na link–a i jest. :D Mam XP Pro.
rybka_kuba
Dodano
04.10.2003 10:48:32
HoMeR:

Ale ja znalazłem sposób ( chyba przez przypek ) wystarczy tak jak sugerowali kliknac prawym ale zamiast nie istniejacego "rozmieść ..." kliknac EKSPORUJ i w tym oknie porozmieszczac foldery i linki :D

jak niema jak jest ?? ja mam XPprof i dziala mi sortowanie
gieras
Dodano
04.10.2003 10:11:10

HoMeR
Dodano
04.10.2003 01:46:49
damipl no własnie u mnie tez nie ma takiej opcji :) mamy tego samego widowsa
HoMeR
Dodano
04.10.2003 01:35:22
Cave:
Homer musisz wejsc do Internet Explorel'a a potem nacisnac na ulubione (nie tak zeby sie wysunelo jak Start), zeby pokazalo sie po lewej stronie. Tam bedziesz mial foldery i skroty. Nacisnij na obojetny prawym klawiszem myszki i wybierz Sortuj wg nazw.

U mnie nie ma takiej opcji? :(
A moźe masz inny Windows, Napisz jaki masz windows :wink:
damipl
Dodano
04.10.2003 00:58:08
Homer musisz wejsc do Internet Explorel'a a potem nacisnac na ulubione (nie tak zeby sie wysunelo jak Start), zeby pokazalo sie po lewej stronie. Tam bedziesz mial foldery i skroty. Nacisnij na obojetny prawym klawiszem myszki i wybierz Sortuj wg nazw.
Cave
Dodano
04.10.2003 00:20:51
A moze tak:
http://www2.gazeta.pl/usenet/704534,27014.html?group=alt.pl.www.przegladarki&tid=525
EL NINO
Dodano
03.10.2003 23:44:20
Witam

Jeźeli chodzi o ulubione w IE to w moim przypadku ja sam poustawiałem linki do stron według kolejności alfabetycznej bo nie mogłem znaleść inego sposobu:) ALe tak jak je poustawiałem, tak są po dziś dzień.
run_DNA
Dodano
03.10.2003 23:36:09
To w takim razie musisz rozwinac ulubione te z gory i tam sortowac wedlug nazw a potem bedziesz to miec po lewej stronie.
theboss78
Dodano
03.10.2003 22:41:22
kurde, klikłem i nie mam takiej opcji !!!
Chodzi mi o te ulubione w przegladarce, te co sa po lewej stronie
HoMeR
Dodano
03.10.2003 21:44:17
Eeee tam, jest opcja klikasz prawym klawiszem w byle jaki link albo folder i wybierasz sortuj wedlug nazw.
theboss78
Dodano
03.10.2003 21:21:11
HoMeR
Dodano:
03.10.2003 20:52:37
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1