jak pozbyć się tych bugów ?
Witam!
Zainstalowałem swieźego xp i znowu się wali.
1.jak włoźe jakąkolwiek płytke do cd–ka, obojetnie którego (mam 2) to wyskakuje mi chmurka z super napisem „masz mało miejsca na cd”
2.w mój komputer – napedy cd dostały ikonki dysków twardych a obok napisane jest „dysk lokalny”
No naprawdę nie wiem co mam zrobic... reinstall zrobiłem i znowu to samo.. nie wiem moźe jakaś aplikacja to psuje ale przeciez nie będę resetował kompa za kazdym razem powiedzmy przy instalacji kaźdego programu źeby wyczaić, który coś psuje...
Please help me !!
Zainstalowałem swieźego xp i znowu się wali.
1.jak włoźe jakąkolwiek płytke do cd–ka, obojetnie którego (mam 2) to wyskakuje mi chmurka z super napisem „masz mało miejsca na cd”
2.w mój komputer – napedy cd dostały ikonki dysków twardych a obok napisane jest „dysk lokalny”
No naprawdę nie wiem co mam zrobic... reinstall zrobiłem i znowu to samo.. nie wiem moźe jakaś aplikacja to psuje ale przeciez nie będę resetował kompa za kazdym razem powiedzmy przy instalacji kaźdego programu źeby wyczaić, który coś psuje...
Please help me !!
Odpowiedzi: 5
thx jeszcze raz znlazłem juź na temat ASPI na cdrinfo... 8)
ASPI do napedow CD.
Znajdz post dotyczacy ASPI, przeczytaj artykul pod linkiem i bedzies wiedzial wiecej.
Znajdz post dotyczacy ASPI, przeczytaj artykul pod linkiem i bedzies wiedzial wiecej.
z góry thx za odpowiedź...
ale do czego wlasciwie sa sterowniki ASPI i czy sa one uniwersalne czy raczej do kazedego urzadzenia jest inna wersja ?
Pozdrawiam!
ale do czego wlasciwie sa sterowniki ASPI i czy sa one uniwersalne czy raczej do kazedego urzadzenia jest inna wersja ?
Pozdrawiam!
z góry thx za odpowiedź...
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Szkoda ze nie sprawdzales przy nowej instalacji systemu czy ten blad wystepuje zaraz na poczatku czy tez dopiero po zainstalowaniu jakichs tam programow. Jesli dopiero pozniej to najprawdopodobniej ktorys dokonuje zmian w systemie czy tez rejestrze. Byc moze pomoglaby Ci ponowna instalacja napedow po ich uprzednim odinstalowaniu, albo proba instalacji ASPI. Linka do artykulu z tymi sterownikami i programem do ich usuniecia podawalem niedawno – poszukaj.
Strona 1 / 1