jak połączyć dwie karty sieciowe kto rozwiąźe ten boss ;]
no wiec problem polega na tym:
pierwsza karta sieciowa ciągnie net 128 kbps
druga karta sieciowa ciągnie net 128 kbps
jak zrobić aby połączyć moc obu kart i mieć prędkość 256 kbps?
aha no i źeby nie było niedomówień to system Windows XP
pierwsza karta sieciowa ciągnie net 128 kbps
druga karta sieciowa ciągnie net 128 kbps
jak zrobić aby połączyć moc obu kart i mieć prędkość 256 kbps?
aha no i źeby nie było niedomówień to system Windows XP
Odpowiedzi: 11
oki fajnie, ale pod jakim systemem i jak da się to zrobić?
infograf@wp.pl
lub GG: 3950870
infograf@wp.pl
lub GG: 3950870
Czy naprawde trzeba do Was z duzych liter pisac?
POD WINXP NIE DA SIE JEDNOCZESNIE KORZYSTAC Z DWOCH LACZY INTERNETOWYCH
Lepiej?
POD WINXP NIE DA SIE JEDNOCZESNIE KORZYSTAC Z DWOCH LACZY INTERNETOWYCH
Lepiej?
Witam.
Ja mam podobną sprawe,mam 2sieciówki 2 łącza 1MBit dls i 4Mbit dsl tylko ze 4 Mbit mam za bramką na Debianie a ten 1Mbit sie przydaje bo mam adres zewnętrzny a loadbalansing odpada bo w końcu to tylko windows ale muesze mieć XP wiec ma ktoś jakiś pomysł jak to skleić pod windą ?
Ja mam podobną sprawe,mam 2sieciówki 2 łącza 1MBit dls i 4Mbit dsl tylko ze 4 Mbit mam za bramką na Debianie a ten 1Mbit sie przydaje bo mam adres zewnętrzny a loadbalansing odpada bo w końcu to tylko windows ale muesze mieć XP wiec ma ktoś jakiś pomysł jak to skleić pod windą ?
yasioo:
Żółty gdybyś mógł znaleźć tamten temat to byłbym niezmiernie wdzięczny. Ja juź padam na pysk.
Na tej stronie wśród tematów jest "Podzal ruchu ..."
no więc program nie pomógł
Żółty gdybyś mógł znaleźć tamten temat to byłbym niezmiernie wdzięczny. Ja juź padam na pysk.
no więc program nie pomógł
yasioo:gdyby to było takie jasne to by było wszystko jasne. Ale nie jest. Ja mam u siebie na winxp takie rzeczy źe wielu sie dziwi źe to wogule chodzi ;] jeźeli da sie jednocześnie udostępniać swój net komuś na karte wifi i zwykłą siecówke to połączenie kart sieciowych teź sie da zrobić. to źe komuś sie nie udało nie znaczy źe sie nie da. ni?
ni.
takie udostepnianie to zadna filozofia.
owszem podobno nie ma rzeczy niemozliwych, sa tylko trudne do wykonania, dlatego polecam Ci zainteresowac sie loadbalancingiem pod systemem linux.
Moźe w czyś ci pomoźe
http://forum.neostrada.info/viewtopic.php?t=667&highlight=neostrady+++komputerze
http://forum.neostrada.info/viewtopic.php?t=667&highlight=neostrady+++komputerze
a moźe wybróbuj program cFosSpeed (tutaj więcej info).
Moźe zarządzanie ruchem sieci pomoźe Ci coś na przyśpieszenie netu...
PS
Jak juź wypróbujesz daj znać czy coś pomogło :D
Moźe zarządzanie ruchem sieci pomoźe Ci coś na przyśpieszenie netu...
PS
Jak juź wypróbujesz daj znać czy coś pomogło :D
gdyby to było takie jasne to by było wszystko jasne. Ale nie jest. Ja mam u siebie na winxp takie rzeczy źe wielu sie dziwi źe to wogule chodzi ;] jeźeli da sie jednocześnie udostępniać swój net komuś na karte wifi i zwykłą siecówke to połączenie kart sieciowych teź sie da zrobić. to źe komuś sie nie udało nie znaczy źe sie nie da. ni?
Hmm. Pod WindowsXP?
To chyba trzeba kupic taka karte sieciową ktora pociągnie 256 kbps... Jakos tak to bedzie...
:lol: ;–)
Zeby to bylo jasne: Pod Windows to jest niewykonalne (IMO)
To chyba trzeba kupic taka karte sieciową ktora pociągnie 256 kbps... Jakos tak to bedzie...
:lol: ;–)
Zeby to bylo jasne: Pod Windows to jest niewykonalne (IMO)
Strona 1 / 1