Jak podłączyć, źeby gadać i słuchać muzy ;)

Mam kłopot, a u mnie trochę techniki i się gubię ;)Zainstalowałam Skype'a i prowadzę przez niego pogaduchy za pomocą zestawu słuchawki + mikrofon. Podłączyłam jak w instrukcji(mikrofon w róźowe, słuchawki w zielone :D) wszystko jest ok. Niestety pod jedno z wejść, gdzie mam teraz podłączone słuchawki dotąd miałam podłączony wzmacniacz (do niego kolumny) i teraz nie mogę jednoczesnie słuchać muzyki i gadać przez Skype'a, bo muzę słyszę w słuchawkach, a nie w głośnikach. A chciałabym jednocześnie móc słuchać muzy i korzystać ze Skype'a. Jak to wszystko popodłączać? A moźe problem tkwi w karcie muzycznej (mam jakieś badziewie zintegrowane na płycie)

Odpowiedzi: 4

Dzięki, dobrzy z Was ludzie :D Właśnie o to mi chodziło, czy to w ogóle jest do oddzielenia.
bezkonserwantow
Dodano
28.01.2006 22:41:25
Nie da się rozdzielić głosu osoby mówiącej z tobą poprzez skypa z muzyką puszczaną z Winampa. Przy załoźeniu źe kupisz sobie:
rozdzielacz (mini–jack 2 X mini–jack), podłaczysz słuchawki, wzmacniacz i mikrofon
Dzwięk rozmowy będzie słyszany w głośnikach i słuchawkach, tak samo jak muzyka.
spiderko
Dodano
28.01.2006 16:58:26
Nie da się rozdzielić głosu osoby mówiącej z tobą poprzez skypa z muzyką puszczaną z Winampa. Przy załoźeniu źe kupisz sobie:
rozdzielacz (mini–jack 2 X mini–jack), podłaczysz słuchawki, wzmacniacz i mikrofon
Dzwięk rozmowy będzie słyszany w głośnikach i słuchawkach, tak samo jak muzyka.
spiderko
Dodano
28.01.2006 16:58:26
pomoc chyba moze jedynie zakup karty. bo sa przejsciowki z 2 mj na 1mj ale to raczej nic nie da. chyba ze masz taka karte zintegrowana ze mozesz sobie przypisac funkcje do kazdego wejscia
s0cHy
Dodano
28.01.2006 15:50:05
bezkonserwantow
Dodano:
28.01.2006 14:51:38
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1