Jak ogladac filmy z kompa na TV

Witam mam problem z ogladaniem filmow na telewizorze tzn. mam GeForca 4 MX440SE 64 MB DDR z TV–out AGP,VGA
podlaczam kabel do grafiki a drugi do telewizora i niechce mi sie jakos to udac pomozcie mi co zrobic by dzialalo.Moze cos w Telewizorze trzeba wlaczyc bo w zakldadce GeForce to niewiem co zabardzo trzeba ustawic pewnie tam trzeba co ustawic ale co i jak to nniewiem sterowniki mam 82.12 do XP Bardzo bym was prosil byscie tak mi wytlumaczyli aby pomoglo z gory dziekuje pozdrawiam !

Odpowiedzi: 6

rychu1708– napisaleś ze na tej karcie co ma ten gosc to jest fatalny obraz. Jestes w bledzie, mam ta sama karte i mi wsyztsko chodiz bezproblemowo!!! :evil: :lol: A po drugie portobordo86 zainstaluj se TVTOOLA i sciagnij se z emula kod rejestracyjny. albo podaj numer gg to ci napsize...wsyztsko cyka mi bez problemow, i filmy mi otwarza bardzo dobrze..tylko ze najpierw trzeba rychu1708 wiedizec a nie sie mowi a sie nie wie.!!!! :evil: :evil: :lol: :P
Beny7
Dodano
21.01.2006 16:22:39
ewka:
portobordo86:
Witam mam problem z ogladaniem filmow na telewizorze tzn. mam GeForca 4 MX440SE 64 MB DDR z TV–out AGP,VGA
podlaczam kabel do grafiki a drugi do telewizora i niechce mi sie jakos to udac pomozcie mi co zrobic by dzialalo.Moze cos w Telewizorze trzeba wlaczyc bo w zakldadce GeForce to niewiem co zabardzo trzeba ustawic pewnie tam trzeba co ustawic ale co i jak to nniewiem sterowniki mam 82.12 do XP Bardzo bym was prosil byscie tak mi wytlumaczyli aby pomoglo z gory dziekuje pozdrawiam !

:P witaj a no pójdzie film na TVP ale trzeba miec odpowiednie wyjscie w tvp

powaźnie w TVP trzeba miec specjalne wyjscie? a ja myslalem ze wystarczy kanał wsadzic z pilota telewizora i juz jest TVP iles tam
rychu1708
Dodano
20.01.2006 19:14:10
ewka:
:P witaj a no pójdzie film na TVP

Na TVP to filmy chodza codziennnie, nawet kilka dziennie i do tego jeszcze sporo seriali :lol:
mettal
Dodano
20.01.2006 19:05:29
portobordo86:

:P witaj a no pójdzie film na TVP ale trzeba miec odpowiednie wyjscie w tvp
ewka
Dodano
20.01.2006 19:03:04
portobordo86:
to i tak na twojej karcie bedzie kiepski efekt aby z gf na tv rzucic dobry obraz
proponuje ci konwert na VCD i wtedy wlozysz na swoje dvd kazdy filmek
pozdrawiam
a moze nie masz dvd stacjonarnego?
rychu1708
Dodano
20.01.2006 12:20:21
A moze najpier zamiast zakladac nowy temat, to poszukla bys ? Bo na forum sporo razy bylo to walkowane :x

A tak na szybko,tu masz troche,reszte znajdziesz w archiwum http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://www.benchmark.pl/artykuly/porady/jak_ustawic_pelnoekranowe_TV/strona–2.html
mettal
Dodano
20.01.2006 09:49:16
portobordo86
Dodano:
20.01.2006 03:21:42
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1