Jak odroznic czy jest 32 czy 64 bitowa wersja XP, i .......
1. patrz topic:)
2. I czym one sie roznia??
2. I czym one sie roznia??
Odpowiedzi: 7
32 bit – uźywają ją wszyscy
64 bit – nikt jest nie uźywa :)
64 bit – nikt jest nie uźywa :)
mozesz jasniej okreslic twoje zapytanie.... do kogo i do czego sie ono odnosi?? moze niezbyt kumaty dzisiaj jestem ale lep mnie napier.....a nieziemsko... sorx za niezrozumienie Cie...
mozesz jasniej okreslic twoje zapytanie.... do kogo i do czego sie ono odnosi?? moze niezbyt kumaty dzisiaj jestem ale lep mnie napier.....a nieziemsko... sorx za niezrozumienie Cie...
Zobaczysz to po całym dodatkowym oprogramowaniu. Przy instalacji w licencji piszą wersję lub ReadMe ????
Zobaczysz to po całym dodatkowym oprogramowaniu. Przy instalacji w licencji piszą wersję lub ReadMe ????
o ile sie nie myle to 64 bitowy system np winxp dzialac bedzie na 64 bitowym np sledgehummer`ze AMD (jak dobrze sobie przypominam) czy rodzina intela (wrrrrr) 64 bit.....system prawdopodobnie dziala w stecz lecz na procu 32 bit nie nada i uze nie zadzialajet:D.....mija sie z celem a i po co ci to wiedziec jak wszystkie programy dzisiejsze sa robione w architekrurze 32 bit??!! poza tym gdy wejda 64 bitowe programy i co najwazniejsze to bede dziadkiem gdyz caly sprzet musi zostac w tym przypadku zmieniony na architekture 64 bit:)))) bylo by fajniej gdyz to juz dawno jest osiagalne lecz trzymaja to w zakamarku czeszac kase z tego co jest...wystarczy obserwowac co tweak`erzy robia z kartami grafiki...z radeona 9500–> 9700–> Fire mozna zrobic (cos takiego, nie pamietam jak to szlo dokladniej)....w kazdym badz razie na podstawie 1 karty robia dla profesionalistow powiedzmy "podkrecone" karcisze i za to biora takie siano ze glowa mala:(....kolejna sprawa optymalizacja sterownikow czy robienie pod progsa (3d mark 03)....moim zdaniem dobra sciema nie jest zla lecz czemu taka droga!!!....oraz czy to nam na dobre przyjdzie to jedynie czas pokaze....
przede wszystkim jest to zaleźne od sprzętu na którym jest to zainstalowane.
Systemy z prockami 32 bitowymi będą strasznie spowalniały pracę systemu 64 bit innym słowem bedzie to slimaczo działało o ile wogóle będzie działał
Systemy z prockami 32 bitowymi będą strasznie spowalniały pracę systemu 64 bit innym słowem bedzie to slimaczo działało o ile wogóle będzie działał
Strona 1 / 1