Jak odkryć !!! ukryty wcześniej plik ???
jak w temacie...... :D prosze o pomoc
Odpowiedzi: 9
Skoro tak to powiem Ci tak:
Zainstaluj sobie total commandera :] :]
tam masz wszystkie opcje dot. plikow jak na dloni
ja go uzywam bo wychowalem sie na norton commanderze i do okienek dlugi czas nie moglem sie przyzwyczaic i juz tak pozostalo
Zainstaluj sobie total commandera :] :]
tam masz wszystkie opcje dot. plikow jak na dloni
ja go uzywam bo wychowalem sie na norton commanderze i do okienek dlugi czas nie moglem sie przyzwyczaic i juz tak pozostalo
Rebe:Teź se zasmiecę:
mazgaj1 – tak samo tylko odwrotnie.
Przy ilości informacji , które podałeś to jest jedyna poprawna odpowiedź.
PS.
Seeker – nie byłbym pewny. Moźe czymś "schował", a przecieź w tkaim wypadku tylko Autor wie czym.
Tiiia.. to niech napisze źe z pamiecią nie za bardzo :wink: , a tak BTW plik /hidden/IMO obojętnie czym ukryty toź tylko parametr odpowiedni ma – by go zdjąć trza go ...zdjąć :wink: :)
mazgaj1:od tego mam forum źeby się coś zapytać bez kłótni
Wiesz co , nie źe bym uczynny nie był, ale bez przesadyzmu , – naprawdę uwaźasz źe tu tylko siedzą ludzie ,gotowi z rękoma nad klawiszami i czekają by dać odpowiedź na kaźde, nawet najbardziej – bez obrazy – gupie pytanie?
Jeśli tak to chyba masz nas za idiotów
A tak poza tym kto się kłuci nie widzę nie słyszę 8) :)
mazgaj1:ja jestem cięźki inaczej więc od tego mam forum źeby się coś zapytać :D bez kłótni :!:
Uwaźaj, cholesterol Cię zabije :P ;)
ja jestem cięźki inaczej więc od tego mam forum źeby się coś zapytać :D bez kłótni :!:
Teź se zasmiecę:
PS.
Seeker – nie byłbym pewny. Moźe czymś "schował", a przecieź w tkaim wypadku tylko Autor wie czym.
PS.
Skoro moja odpowiedz ulatwila komus zycie to nie nie wydaje mi sie.
Nie dla wszystkich wszystko jest oczywiste chociaz masz racje, ze te informacje mozna w latwy sposob znales samemu.
Nie dla wszystkich wszystko jest oczywiste chociaz masz racje, ze te informacje mozna w latwy sposob znales samemu.
Skoro moja odpowiedz ulatwila komus zycie to nie nie wydaje mi sie.
mazgaj1:jak w temacie...... :D prosze o pomoc
Mazgaj1 co jak w temacie?
IMO śmiecisz na forum takimi postami.
Na tego typu pytanie masz odpowiedź w swoim komputerze w Pomocy i obsłudze technicznej :!:
Po kiego grzyba zakładasz temat jak sam moźesz odpowiedź w prosty sposób znaleźć ?
extrim i dampil nie wydaje wam się źe produkujecie sieczkę forumową w tym temacie z której nic nie wynika ?
Otwórz Mój Komputer => Narzędzia => Opcje folderów => (zakładka) widok:
i zaznacz to. :wink:
UPDATE: extrim byłeś szybszy :)
i zaznacz to. :wink:
UPDATE: extrim byłeś szybszy :)
Strona 1 / 1