Jak odinstalować windowsa XP???
Wita,
przepraszam, ale jestem cienki z tych tematów – miałe windowsa XP Proffesional na dysku C, ale coś tam pokasowałem i zainstalowałem sobie innego (Home)na dysku D – nie mam płyty do poprzedniej wersji XP –ka, a do Home'a mam (oczywiście oryginalne).
Jak mogę odinstalować starego windowsa (nie mając płyty) i pozbyć się go ze startowego menu???
Wielkie dzięki z góry za kaźde info
pozdrawiam
Darek
:D :D :D :D :D :D
przepraszam, ale jestem cienki z tych tematów – miałe windowsa XP Proffesional na dysku C, ale coś tam pokasowałem i zainstalowałem sobie innego (Home)na dysku D – nie mam płyty do poprzedniej wersji XP –ka, a do Home'a mam (oczywiście oryginalne).
Jak mogę odinstalować starego windowsa (nie mając płyty) i pozbyć się go ze startowego menu???
Wielkie dzięki z góry za kaźde info
pozdrawiam
Darek
:D :D :D :D :D :D
Odpowiedzi: 3
Z poziomu windowsa wersji home skasuj katalog windows xp prof. na c.
Nie ma czegos takiego jak odinstalowywanie windowsa.
A co do usuniecia starego windowsa z menu wpisz w wyszukiwarce boot.ini
Nie ma czegos takiego jak odinstalowywanie windowsa.
A co do usuniecia starego windowsa z menu wpisz w wyszukiwarce boot.ini
moźesz sformatować dysk c: ;)
ale najlepiej usuń oba windowsy i zainstaluj jeden na dysku c :)
ale najlepiej usuń oba windowsy i zainstaluj jeden na dysku c :)
wez sobie najlepiej sformatuj oba dyski i zainstaluj od nowa xp home w tym celu włoź plyte z windows i zrestartuj komputer potem musisz zbootowac z plyty zacznie sie instalacja wtedy pousuwaj obie partycje i zaloz od nowa takie jakie chcesz i zacznij instalacje wszystko jest opisane wystarczy ze bedziesz uwaznie czytal instrukcje :roll:
Strona 1 / 1