Jak nodczytać plik MSinfo
Pod taką postacią są nformacje zapisane, które chcę odczytać ale jak tylko na to klikam to wyświetlaja mi sie info o systemie, jak to obejść?? POZDRO
Odpowiedzi: 8
W Notatniku nie wyswietlisz poprawnie pliku .nfo...
Potwierdzam
Pasuje?
W notatniku po prostu nie uzyskasz widoku jaki by cię satysfakcjonował. Pasuje?
Pasuje?
Chcialbym tylko wiedziec czy to potwierdza wieksza ilosc osob, czy komus jednak wyswietla wszystko poprawnie. Jesli nie to rozumiem, ze nie mozna Notatnika zmusic do tego.
W notatniku po prostu nie uzyskasz widoku jaki by cię satysfakcjonował. Pasuje?
Jaki to ma zwiazek z moim pytaniem? Znikomy.
Nie pytam o programiki do odczytywania plikow nfo bo wiem, ze takowe istnieja, tylko o Notatnik.
Nie pytam o programiki do odczytywania plikow nfo bo wiem, ze takowe istnieja, tylko o Notatnik.
Programik stworzony specjlanie do przegladania takiego typu pliczków– DAMN NFO Viewer.
Podlacze sie do tematu ;]
Mam pytanie w banalnej sprawie... :lol:
Jak zmusic Windowsowy Notatnik do poprawnego wyswietlania pliczkow *.nfo tak jak sa wyswietlane np w WordPadzie albo Wordzie albo innym nfo readerze? Chodzi mi oczywiscie o to, zeby informacje byly w ogole czytelne a nie sie wszystko rozjezdalo w swoja strone.
Mam pytanie w banalnej sprawie... :lol:
Jak zmusic Windowsowy Notatnik do poprawnego wyswietlania pliczkow *.nfo tak jak sa wyswietlane np w WordPadzie albo Wordzie albo innym nfo readerze? Chodzi mi oczywiscie o to, zeby informacje byly w ogole czytelne a nie sie wszystko rozjezdalo w swoja strone.
Chodzi Ci o takie informacje co to przy crackach :lol: występują i sa jako *.nfo zapisane ?
Przeca to zwykłe tekstówki :)
Przeca to zwykłe tekstówki :)
Strona 1 / 1