Jak nazywa sie aplikacja wyłączająca XP ??
Mam prośbe , czy ktoś moźe wie jak nazywa się aplikacja wyłączająca xp – potrzebne mi to do ustawienia wyłączania kompa w razie zbyt duzej temperatury procka– korzystam z MBM5 i w nim jest taka opcja tylko trzeba włączyć wyźej wspomnianą aplikację ale niestety nie wiem która to.Za odpowiedź z góry dziękuję.
Odpowiedzi: 2
Nie chodzi mi o to ; to , co napisałeś to jak przypuszczam jakis program zewnętrzny który powinien być zainstalowany ,a ja szukam nazwy pliku systemowego windowsa xp , który powoduje zamknięcie systemu( wyłączenie kompa) skrót do tego pliku jest w menustart i nazywa sie wyłącz komputer , innymi słowy szukam pliku docelowego dla tego skrótu.Mimo to dziękuję za odpowiedź.
Nie chodzi mi o to ; to , co napisałeś to jak przypuszczam jakis program zewnętrzny który powinien być zainstalowany ,a ja szukam nazwy pliku systemowego windowsa xp , który powoduje zamknięcie systemu( wyłączenie kompa) skrót do tego pliku jest w menustart i nazywa sie wyłącz komputer , innymi słowy szukam pliku docelowego dla tego skrótu.Mimo to dziękuję za odpowiedź.
Strona 1 / 1